Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν το ενημερωτικό team του MEGA, οδηγώντας το στην κορυφή με18,5% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι ειδήσεις του σταθμού απέσπασαν ποσοστό 15,5% στο σύνολο του κοινού.

Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν το MEGA από νωρίς το πρωί για την ενημέρωσή τους, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού κάλυψε την ειδησεογραφία της ημέρας με συνέπεια και την εγκυρότητα που αναγνωρίζουν καθημερινά οι τηλεθεατές στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μετέδωσαν τα γεγονότα που μονοπωλούν την επικαιρότητα. Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, επικρατώντας του ανταγωνισμού με ποσοστό 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 14,5% στο σύνολο του κοινού.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε το μεσημβρινό δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» που παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, με αναλυτικά ρεπορτάζ από την χθεσινή ημέρα που έφεραν τον τηλεοπτικό σταθμό στην πρώτη θέση με15% στο δυναμικό κοινό18 -54. Στο σύνολο του κοινού οι ειδήσεις του MEGA το μεσημέρι σημείωσαν ποσοστό 11,9%.

Ακολούθησε η απογευματινή ενημερωτική συνήθεια των τηλεθεατών. Το«LiveNews» με την εμπεριστατωμένη ματιά του Νίκου Ευαγγελάτου κυριάρχησε στην ζώνη μετάδοσής του με ποσοστό 18,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και19,2% στο σύνολο του κοινού.

Την αναλυτική και ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας κατέγραψε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν το ενημερωτικό team του MEGA, οδηγώντας το στην κορυφή με18,5% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι ειδήσεις του σταθμού απέσπασαν ποσοστό 15,5% στο σύνολο του κοινού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook