Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά επί σκηνής τους Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα και τραγουδούν για όλους εμάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, γιορτάζοντας τα δεύτερα γενέθλια του 104,6 My Radio!

Ο 104,6 My Radio ξεκινάει τις My radio Μy Concert συναυλίες του και παρουσιάζει για πρώτη φορά στο νέο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ο σημαντικότερος λαϊκός ερμηνευτής της γενιάς του, τραγουδά για μια και μοναδική εμφάνιση στον ιστορικό χώρο του Λυκαβηττού και ένα από τα ωραιότερα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας. Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά επί σκηνής τους Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα και τραγουδούν για όλους εμάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, γιορτάζοντας τα δεύτερα γενέθλια του 104,6 My Radio!

Αυτή η My Radio My Concert συναυλία τους θα αποτελεί παράλληλα και το closing party των καλοκαιρινών συναυλιών του Γιάννη Πλούταρχου, του Γιώργου Κακοσαίου και της Κατερίνας.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 σας περιμένουμε σε ένα απολαυστικό party του 104,6 My Radio, που θα μας μείνει αξέχαστο!

Οι ακροατές του 104,6 My Radio έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία μέσα από όλες τις εκπομπές του σταθμού.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο more.com (viva.gr).

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα.

104,6 Μy Radio

www.myradio1046.fm

Instagram : @myradio1046fm

Facebook : My Radio 104,6 fm

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook