Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς έρχεται και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Ο «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς που μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN, με ένα καθηλωτικό διπλό επεισόδιο.

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς έρχεται και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος θα συμμαχήσουν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Οι ήρωές μας θα βρεθούν σε νέα μονοπάτια, σε νέα σταυροδρόμια και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των αγαπημένων τους. Καινούρια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους και η παρουσία τους θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν. Πρωταγωνιστής όπως πάντα, ο έρωτας, ένας «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» που προσπαθεί να βγει στο φως, να ανασάνει και να αναστηθεί από τις στάχτες του παρελθόντος, θέλοντας να νικήσει τα σκοτάδια που συνεχίζουν να απλώνονται σθεναρά σε κάθε του βήμα.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 επ. 1 & 2
Η Αλεξάνδρα, απελπισμένη απ’ την απαγόρευση του Ιάσονα να δει τα παιδιά της, τον πυροβολεί κατάστηθα. Τρέχοντας, να γλιτώσει, πέφτει πάνω στον Μάρκο, που προσπαθεί να τη φυγαδεύσει. Όμως τη συλλαμβάνουν, και ομολογεί την πράξη της, χωρίς να δείχνει μετανιωμένη. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας χαροπαλεύει… Η Μαργέτα, μέσα στην αγωνία της, παραδέχεται πως εκείνη έφταιξε για όλα, και έχει τη στήριξη του Στέφανου.

Ο Μάρκος ενημερώνεται πως, αν ο Ιάσονας πεθάνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα εκτελεστεί… Η ζωή του Ιάσονα κρέμεται από μία κλωστή. Οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με έναν διακεκριμένο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να τον κρατήσουν στη ζωή. Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται. Στήριγμά της, ο Στέφανος που δε φεύγει λεπτό μακριά της. Εξίσου δύσκολες στιγμές περνάει και η Αλεξάνδρα στη φυλακή. Μία συγκρατούμενή της τη βάζει στο μάτι και είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Στρατής βοηθάει τον Νικόλα να δώσουν ένα μάθημα στους τύπους που του επιτέθηκαν. Ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει το τελειωτικό του χτύπημα με ένα θανάσιμο σχέδιο.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επ3
Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο με το φόβο ότι η Ευγενία μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα. Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της. Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δε διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η Μαργέτα κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επ4
Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται στα χέρια της συγκρατούμενής της, Γιώτας, που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη. Τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει. Ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της, αρνούμενη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο ίδιος προσλαμβάνει δικηγόρο από την Αθήνα προκειμένου να την υπερασπιστεί. Την ίδια ζέση για την ελευθερία της Αλεξάνδρας δείχνει και η Μαργέτα που είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει για να απαλλαχθεί από τις ενοχές της.

Ο Ιάσονας συνέρχεται και αναρρώνει. Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του. Η Ευγενία επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να της κλείνει όλες τις πόρτες. Η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει και όλοι είναι αναστατωμένοι. Η Ευγενία απελπισμένη και συντετριμμένη ψυχολογικά παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή της….

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επ5
Η δίκη της Αλεξάνδρας έχει απρόοπτη εξέλιξη κι έτσι αναγκαστικά διακόπτεται. Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί, της επιφυλάσσει ένα δυσάρεστο νέο. Η Νότα ζει έναν εφιάλτη διότι βρίσκει την Ευγενία μέσα σε μια λίμνη αίματος και με την βοήθεια της Παναγιώτας παλεύει να την κρατήσει ζωντανή. Θα τα καταφέρει η Νότα ή η ανιψιά της θα ξεψυχήσει πάνω στα χέρια της;

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επ6
Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βγαίνουν από το κρατητήριο και ο Στέφανος βρίσκει την Αλεξάνδρα ζητώντας της να αφήσει τον Μάρκο μια για πάντα.. Η Μαργέτα πηγαίνει στη δίκη και καταθέτει υπερασπιζόμενη την Αλεξάνδρα, αφήνοντας πρόεδρο, εισαγγελέα, ακροατήριο άφωνους… και τον Ιάσονα πιο οργισμένο από ποτέ…

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επ7
Η Αλεξάνδρα, στη δίκη της, καλύπτει τον Μάρκο γιατί κατηγορείται ως συνεργός της, αλλά είναι παραιτημένη απ’ όλα. Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο, να τα δει η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας το μαθαίνει κι έξαλλος παίρνει τα παιδιά και φεύγουν απ’ το σπίτι. Μετά την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται χρήματα σπίτι της, κι εκείνη τίθεται σε διαθεσιμότητα. Ο Μιχάλης είναι σίγουρος πως είναι σχέδιο της Ελπίδας. Επιπλέον, η Αλεξάνδρα ζητά απ’ τον Μάρκο να την ξεχάσει κι εκείνος σκοπεύει να το σεβαστεί… Η Ευγενία παίρνει εξιτήριο, αλλά έχει ακόμα σκέψεις αυτοκτονίας. Η Βάσω, έντρομη, λέει στη Μαργέτα ότι νομίζει πως η Αθηνά πέθανε…

O δεύτερος κύκλος του «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» έρχεται και θα καθηλώσει!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN!
Κυριακή έως Παρασκευή στις 20:00

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

ΠΕΜH ΖΟΥΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ
ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ
ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ
ΛΙΛΗ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑ
ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΑ
ΔΕΝΙΑ ΜΙΜΕΡΙΝΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΖΙΑΝΝΗ
ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ
ΖΩΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ
ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗ
και η ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΛΕΜΕΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook