«Εγώ είμαι η Βέτα Πανθέου, έχω παντρευτεί τον Φάνη Πανθέο και έχουμε δύο παιδιά. Είναι μια αστική, μεγάλη και άνετη οικογένεια"

Η Χριστίνα Αλεξανιάν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» και έχει τον ρόλο της Βέτας Πανθέου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο HappyTv.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της λέγοντας: «Εγώ είμαι η Βέτα Πανθέου, έχω παντρευτεί τον Φάνη Πανθέο και έχουμε δύο παιδιά. Είναι μια αστική, μεγάλη και άνετη οικογένεια. Ο σύζυγος της Φάνης Πανθέος έχει φαρμακείο, άλλα έχει και μια παράλληλη ζωή που στην αρχή η Βέτα ίσως να μη θέλει να καταλάβει. Καμιά φορά καταλαβαίνεις άλλα λες δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι. Κάποια στιγμή όμως αποκαλύπτονται όλα και εκεί έρχεται η Βέτα να μετρηθεί με τις ανάγκες της ζωής της, πως μπορεί να υπάρχει για να προχωρήσει».

Επίσης απάντησε στην ερώτηση:

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζετε σε αυτή τη σειρά; Γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να τη δει ο κόσμος; Λέγοντας: Γιατί έχει λόγους όχι μόνο να ταυτιστεί με τους Ήρωες, άλλα να μπει και να βουτήξει μέσα σε μία εποχή, σε μία Ελλάδα του ’40.

Αυτή η νοσταλγία της εποχής που οι περισσότεροι δεν έχουμε ζήσει είναι πάντα πολύ συναισθηματική. Είναι η παλιά Ελλάδα, με ένα μυθιστόρημα που πραγματικά αγγίζει την τελειότητα σε γραφή»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook