Η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 19:45, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Βιγιαρεάλ

Οι μεγάλες μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη έρχονται την Πέμπτη στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και σας κρατάνε κολλημένους στους 94,6!

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μπάλα ευρωπαϊκού επιπέδου, στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας που από νωρίς θα σας βάλει στο ρυθμό των σημαντικών αναμετρήσεων.

Η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 19:45, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Βιγιαρεάλ με στόχο να μπει δυναμικά στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League, ενώ την ίδια ώρα ακούμε και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φύγει από το Ελσίνκι με θετικό αποτέλεσμα, στην πρεμιέρα του δικεφάλου του βορρά στο UEFA Conference League.

Στις 22:00 επιστρέφουμε στο UEFA Europa League, με την σκυτάλη να περνά σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ζήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Φράιμπουργκ και σε παράλληλη μετάδοση την δοκιμασία της Ένωσης απέναντι στην Μπράιτον στην Αγγλία.

Μετά το τέλος των αγώνων, μεταφερόμαστε στο στούντιο για σχόλια, αναλύσεις και  φυσικά ανοιχτά μικρόφωνα για τους ακροατές.

Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ, Ελσίνκι – ΠΑΟΚ στις 19:45

και Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ, Μπράιτον – ΑΕΚ στις 22:00.

Την Πέμπτη όλοι παίζουν ΕΔΩ!

Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook