Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού στο MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το βράδυ της Τετάρτης, με ποσοστό 17,2% στο σύνολο του κοινού και 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Με ένα υπερθέαμα εφάμιλλο τελικού άνοιξε το MEGA την αυλαία των ομίλων στο φετινό UEFA Champions League και πάτησε στο ψηλότερο βάθρο της τηλεθέασης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου κατά τη μετάδοση του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού στο MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση το βράδυ της Τετάρτης, με ποσοστό 17,2% στο σύνολο του κοινού και 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η κάλυψη στον αγώνα του UEFA Champions League ξεπέρασε τους 1.170.000 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σε όλα τα επιμέρους ανδρικά κοινά πλησιάζοντας το 26%.

 

Οι τηλεθεατές παρέμειναν στο MEGA για να παρακολουθήσουν την ανάλυση του αγώνα και τα highlights των υπόλοιπων αναμετρήσεων στο PostGameΗ αθλητική εκπομπή με τους Παναγιώτη ΠερπερίδηΜένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο ήταν πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστό 14,7% στο σύνολο του κοινού. Σε τέταρτο μάλιστα το ποσοστό έφτασε μέχρι και το 18,4%. Η εκπομπή κέρδισε την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13,6%, ενώ κατέκτησε και τα ανδρικά κοινά.

 

#UCLMegaTV

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook