Αυτό το επεισόδιο ξεκινά με την εξερεύνηση της μεγαλύτερης αγοράς τροφίμων στο κέντρο της Μανίλα, όπου οι ταξιδιώτες μας ανακαλύπτουν ιδιαίτερα τρόφιμα και δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις.

Η 9η σεζόν του Happy Traveller στον ΣΚΑΪ, ξεκίνησε στις εξωτικές Φιλιππίνες. Μία χώρα που έχει ενθουσιάσει τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα, οι οποίοι συνεχίζουν το ταξίδι τους και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

default

default

Αυτό το επεισόδιο ξεκινά με την εξερεύνηση της μεγαλύτερης αγοράς τροφίμων στο κέντρο της Μανίλα, όπου οι ταξιδιώτες μας ανακαλύπτουν ιδιαίτερα τρόφιμα και δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις. Στη συνέχεια, μπαίνουν σε αυτοκίνητο για ένα roadtrip σε όμορφες τοποθεσίες εκτός πρωτεύουσας.

Επισκέπτονται την περιοχή της λίμνης Taal με το εντυπωσιακό ηφαίστειο και τη γραφική παραθαλάσσια πόλη Talisay με την τεράστια κεντρική αγορά. Συνεχίζουν στη λίμνη Laguna και συγκεκριμένα για την πόλη που αποκαλούν Αθήνα της Λαγκούνα, την Pagsanjan, που έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο ποτάμι όπου θα ανέβουν με βάρκα ανάποδα στο ρεύμα για να φτάσουν στους εμβληματικούς καταρράκτες Magdapio, κάτω από τους οποίους βρίσκεται η λεγόμενη σπηλιά του διαβόλου.

Μία μοναδική εμπειρία που οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ τη ζουν παρέα με τους ταξιδιώτες του Happy Traveller!

default

HAPPY TRAVELLER   Κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΪ

 

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook