Πώς θα τα πάνε οι fashionistas σε αυτή την αποστολή; Ποια θα ανακηρυχθεί νικήτρια και ποια διαγωνιζόμενη θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου να αποχαιρετήσει το My Style Rocks;

Σύγχρονες γυναίκες του 2023 εμπνευσμένες από το στυλ Cabaret φέρνουν στο πλατό οι διαγωνιζόμενες του MyStyleRocks για τις ανάγκες του σημερινού Gala.

Από τα looks που θα παρουσιάσουν αποκλείονται τα θεατρικά κοστούμια αλλά και τα σύνολα από βεστιάρια, οι διαγωνιζόμενες δεν θα πρέπει να υπηρετήσουν concept της λογικής του θεματικού πάρτι ή να μιμηθούν τον χαρακτήρα μίας ταινίας. Θα πρέπει τα outfit που θα παρουσιάσουν να έχουν στοιχεία του Cabaret προσαρμοσμένα στο σήμερα και να ανταποκρίνονται σε αληθινές περιστάσεις.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και δυσκολία. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή περιμένουν από τις διαγωνιζόμενες να έχουν μελετήσει καλά, να έχουν εμπνευστεί και ακόμα καλύτερα να έχουν δημιουργήσει εικόνες που κινούνται πέρα από το αναμενόμενο και μακριά από τη λογική του  «κουστουμιού».

Πώς θα τα πάνε οι fashionistas σε αυτή την αποστολή; Ποια θα ανακηρυχθεί νικήτρια και ποια διαγωνιζόμενη θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου να αποχαιρετήσει το My Style Rocks;

MYSTYLΕ ROCKSΚαθημερινά στις 14.50

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook