Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσορίζει το νέο μέλος στην παρέα όμως οι fashionistas φαίνεται πως εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα πάνω στην εμφάνισή της κάτι που παρατηρούν αμέσως οι κριτές.

Ένας νέος κύκλος εμφανίσεων ξεκινάει σήμερα στο My Style Rocks με την είσοδο μιας νέας διαγωνιζόμενης, της Χριστιάννας Κοντού.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσορίζει το νέο μέλος στην παρέα όμως οι fashionistas φαίνεται πως εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα πάνω στην εμφάνισή της κάτι που παρατηρούν αμέσως οι κριτές.

Οι τόνοι ανεβαίνουν μεταξύ της Μορτασίας και της Αμάντα και σύντομα στην κουβέντα εμπλέκονται και άλλες fashionistas. Ποια υποστηρίζει πως υπάρχει κλίκα που μαγειρεύει βαθμολογίες;

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Χριστιάννα Κοντού:

Ηλικία: 25 ετών
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
Η Χριστιάννα Κοντού γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά από Έλληνες γονείς. Μετακόμισε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2023 και έχει αναλάβει τη διαχείριση ενοικιαζόμενων κατοικιών που έχει η οικογένεια της στην Πρέβεζα. Οι δεσμοί της με την Ελλάδα ήταν πάντα πολύ στενοί καθώς από μικρή ηλικία ερχόταν κάθε καλοκαίρι.
Είχε «κόλλημα» με τη μόδα από μικρή και θυμάται τον εαυτό της να κάνει πασαρέλα στο σπίτι της. Η γιαγιά της ήξερε να κεντάει και από εκείνη έμαθε ράψιμο και κέντημα. Έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει κάνει φωτογραφίσεις μια εξ’ αυτών για το site του Playboy Canada το 2022. Το όνειρο της είναι να ασχοληθεί με τη μόδα στην Ευρώπη. «Σιχαίνεται» τη fast fashion ενώ τα πιο ακριβά ρούχα στη ντουλάπα της είναι Galliano και Mc Queen.
Στο My Style Rocks θέλει να μπει γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει και θέλει να είναι σε ένα χώρο με άτομα που ασχολούνται με την μόδα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το PLAYBOY

MYSTYLΕ ROCKS!

Καθημερινά στις 14.50

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook