Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Storyκαι τα FameStoryLive είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!


Warning: Undefined variable $post in /var/www/vhosts/bigpost.gr/httpdocs/wp-content/themes/whsk_bigpostgr/functions/content.php on line 47

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/vhosts/bigpost.gr/httpdocs/wp-content/themes/whsk_bigpostgr/functions/content.php on line 47

FameStory, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, είναι στο Star!

 

Τα συναρπαστικά επεισόδια τουFameStoryAcademyθα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ και το λαμπερόFameStoryLive, κάθε Παρασκευή στις 21:00!

Θερμή υποδοχή σε ένα αγαπημένο format, που επέστρεψε πιο λαμπερό από ποτέ, επεφύλασσε το τηλεοπτικό κοινό. Η πρεμιέρα του Fame StoryLive βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 20,1% στο σύνολο κοινού και 18,2% στοδυναμικό κοινό 18-54! Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά και στο κοινό γυναίκες 25-44 ξεπέρασε το 30%,  κατά τη διάρκεια μετάδοσής του.

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθήσαν για έστω ένα λεπτό την πρεμιέρα του Fame StoryLive!

Κάθε Παρασκευή βράδυ ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης θα μας υποδέχεται στο συναρπαστικό Live του FameStory. Oαυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση liveshows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Το FameStoryLive είναι η κορύφωση της εβδομάδας, καθώς οι σπουδαστές της Ακαδημίας παρουσιάζουν μέσα από ένα liveperformance το αποτέλεσμα της απαιτητικής εβδομαδιαίας προετοιμασίας τους.O στόχος τους δεν είναι απλός, αφού καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής και να αποδείξουν τη μουσική τους εξέλιξη.

Είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να ξεχωρίσουν στα μάτια μιας dreamteam της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, καθώς ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος καιο Light θα βρίσκονται εκεί για να σχολιάσουν τη live εμφάνισή τους στη σκηνή. Είναι επίσης μια κρίσιμη στιγμή για να κερδίσουν με την ερμηνεία τους την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, που καλείται να δώσει τη θετική του ψήφο στον σπουδαστή, που ξεχώρισε.

Κριτές, καθηγητές και κοινό παίζουν όλοι καθοριστικό ρόλο στην παραμονή ή όχι των σπουδαστών στην Ακαδημία. Κάθε Live, άλλωστε, θα τους φέρνει ένα «σκαλοπάτι» πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του FameStory και την κατάκτηση της κορυφής.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Οι 3 σπουδαστές που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση κάθε εβδομάδα, επιλέγονται από τους κριτές, βάσει της απόδοσής τους στο Live. Η ανακοίνωση δεν θα γίνεται στο τέλος του Live, αλλά στην έναρξη του FameStoryAcademy κάθε Δευτέρα.

Από εκείνη τη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή, πριν το Live, το κοινό μπορεί να ψηφίζει μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή SMS σε ποιόν/α από τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση θέλει να χαρίσει την πολυπόθητη ασυλία.Οι γραμμές της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας θα κλείνουν λίγο πριν την έναρξη του Live.

Το Live ξεκινά δυναμικά και με έντονο καρδιοχτύπι μεταξύ των σπουδαστών, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος ή ποια, δηλαδή, από τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση σπουδαστές έχει κερδίσει την ασυλία για τη βραδιά και εξαιρείται από τη διαδικασία αποχώρησης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σπουδαστές, μετά την ανακοίνωση της ασυλίας είναι πια 2, η αγωνία όμως δεν τελειώνει. Κανείς δεν μπορεί να επαναπαύεται!Μετά την ανακοίνωση της ασυλίας, έρχεται η ώρα για την εβδομαδιαία αξιολόγηση των σπουδαστών από το Συμβούλιο των Καθηγητών.  Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει σε κριτές και κοινό  ποιον σπουδαστή ή ποια σπουδάστρια έχει επιλέξει το Συμβούλιο των καθηγητών για να είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση  της βραδιάς, από την απόδοσή του στην εβδομάδα.

Οι γραμμές ψηφοφορίας ανοίγουν για τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση σπουδαστές. Για αυτούς ξεκινούν από μηδενική βάση. Όλα κρίνονται από την εμφάνισή τους στη σκηνή και την ερμηνεία τους τη συγκεκριμένη βραδιά. Το τηλεοπτικό κοινόψηφίζει σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ποιον ή ποια θέλει να κρατήσει στην Ακαδημία του FameStory.

Όλοι οι σπουδαστές παρουσιάζουν ζωντανά το τραγούδι τους στην εντυπωσιακή σκηνή του FameStory Live. Οι εμφανίσεις των σπουδαστών πλαισιώνονται από ξεχωριστό για τον καθένα σκηνικό περιβάλλον, φωτιστική ατμόσφαιρα, χορογραφίες, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για όλους, ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική τους προσωπικότητα.

Ποιος θα καταφέρει να πείσει την κριτική επιτροπή για την εξέλιξή του, να ξεσηκώσει τους εκατοντάδες ανθρώπους που θα βρίσκονται ζωντανά στο πλατό και να μαγνητίσει τους τηλεθεατές;Εκείνος ή εκείνη, που έχει προετοιμαστεί καλύτερα. Εκείνος ή εκείνη, που έχει άσβεστο πάθος για τη μουσική. Εκείνος ή εκείνη, που θέλει να δει το άστρο του να λάμψει.

Με την ολοκλήρωση όλων των liveacts, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του κοινού και να κλείσουν οι γραμμές.

Η κορυφαία στιγμή της διαγωνιστικής βραδιάς πλησιάζει!

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει ποιον στήριξε με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό, χαρίζοντάς του την ασυλία και εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην Ακαδημία του FameStory! Στη συνέχεια, έχοντας δίπλα του τους 2 υποψηφίους προς αποχώρηση, δίνει το λόγο στους κριτές να επιλέξουν ποιος από τους 2 θα αποχωρήσει από την Ακαδημία. Αμέσως μετά ανακοινώνεται ζωντανά ποιος αποχωρεί.

Η επιλογή των επόμενων 3 υποψηφίων προς αποχώρηση είναι απόφαση της κριτικής επιτροπής σύμφωνα με την απόδοσή τους στο Live,απόφαση η οποία ανακοινώνεται τη Δευτέρα στην έναρξη του FameStoryAcademy.

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας του FameStory, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία FameStoryLive  και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την PanikRecords και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Storyκαι τα FameStoryLive  είναι συναρπαστικά,  γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

 

Δείτε εδώ το trailer του FameStory της Δευτέρας 2/10

 

FameStoryAcademy

Δευτέρα έως Πέμπτη αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ

FameStoryLive

με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00!

 

 

Συντελεστές Fame Story Academy

Παραγωγός: BarkingWellMedia

Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης

HeadOfProject: Έλενα Κατραβά

Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός

ProjectManager: Μάνος Βουράκης

Οργάνωση Παραγωγής:Άγγελος Καργόπουλος

Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα ΜπουτσέτουΝαυσικά Λαλιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας :Θέμης Μερτύρης

Διευθύντρια Ακαδημίας: Ηρώ

Υπεύθυνος Τμήματος Φωνητικής: Άλεξ Παναγή

VocalCoaches: Νικόλας ΡαπτάκηςΣτεφανία Ρίζου

Καθηγητής χορού-Χορογράφος: Χάρης Κούσιος

Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης: Μαρία Σολωμού

ImageMaker :ΑλεξάνδραΚατσαίτη

Social Media Trainer:ΦίλιπποςΙωάννου

Special Guest:Νίνο

 

ΣυντελεστέςFameStoryLive

ΕκτέλεσηΠαραγωγήςΠαραγωγός: BarkingWellMedia

Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός

Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης

Επιτροπή:Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος, Light

Head of Project: ΈλεναΚατραβά

Project Manager: ΜάνοςΒουράκης

ProjectManager Live:ΛίταΜπούτση

Σκηνογράφος: ΣοφίαΔροσοπούλου

Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

ExecutiveProducer: Ντόρα Πνευματικάτου

Διεύθυνση Παραγωγής Live:Γιώργος ΣταματίουΧάρης Καραλής

Ενορχηστρωτής: Θοδωρής Ντάρμας

ImageMaker: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

 

 

#FameStoryGR#StarChannelTV

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook