Πρώτος σε τηλεθέαση με μέσο όρο 13,3% στο σύνολο του κοινού και 420.528 τηλεθεατές. Πρώτος και στο δυναμικό κοινό (18-54) με 12,4%.

Κυρίαρχος ο ΣΚΑΪ και σε αυτή την εκλογική βραδιά, με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της  Nielsen, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση με μέσο όρο 13,3% στο σύνολο του κοινού και 420.528 τηλεθεατές. Πρώτος και στο δυναμικό κοινό, (18-54) με 12,4%.

Η εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με 3.655.802 να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο στούντιο μαζί με τη Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και σύσσωμη η ομάδα των σχολιαστών και των δημοσιογράφων του σταθμού. Μαζί τους, ο διευθύνων σύμβουλος της PULSE RC, Γιώργος Αράπογλου.

Συγκεκριμένα:

ΠΡΩΤΙΑ ΣΚΑΪ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ποσοστό 13% στο γενικό σύνολο του κοινού και 11,7% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκίνησε από τις 05.30 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» που για ακόμα μία μέρα ήταν πρώτη σε τηλεθέαση, με 20% στο σύνολο του κοινού. Τη σκυτάλη πήραν στις 09.40 οι «Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης που σημείωσαν τηλεθέαση 15,9% στο σύνολο του κοινού. Ο πρώτος απολογισμός της εκλογικής διαδικασίας έγινε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λένα Φλυτζάνη στις 14.00, με μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του κοινού, 16,5%.

Για ακόμα μία αναμέτρηση, οι Εκλογές ήταν στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου και οι τηλεθεατές έδωσαν δυναμικό παρών για την ενημέρωσή τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook