Μια νέα μονομάχος έρχεται για να μαγνητίσει και βγάλει εκτός παιχνιδιού τους αντιπάλους της

Μια ακόμα εβδομάδα ξεκινά στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και οι 100 ατρόμητοι, υποψήφιοι Μονομάχοι βρίσκονται στις θέσεις τους για να πετύχουν τον στόχο τους: να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους και να διεκδικήσουν έως 100.000 ευρώ!

Η Νίκη Θεοφιλοπούλου, από τη θέση 47, είναι η πρώτη Μονομάχος αυτής της εβδομάδας. Είναι διαιτητής τένις και, όπως αποκαλύπτει, έχει «σφυρίξει» και σε αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, ξέρει τέσσερις γλώσσες και έχει υπάρξει μοντέλο με εμπειρία σε editorials και καταλόγους. Μάλιστα, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και σε παγκόσμιο διαγωνισμό όπου αναδείχτηκε 27η σε 70 χώρες.

«Μη νομίζεις ότι θα μαγνητίσεις, θα μαγέψεις τους αντιπάλους σου, γιατί είναι έτοιμοι να σε κατασπαράξουν. Και εσύ το ίδιο» της λέει ο Χρήστος Φερεντίνος και κηρύττει την έναρξη για μια σούπερ μονομαχία. Η Νίκη κάνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, μέχρι που έρχεται αντιμέτωπη με μια ερώτηση που τη δυσκολεύει και απαντάει στην τύχη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρεμιέρα του «Μονομάχου» τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί, περισσότερα από 130.000 ευρώ στους συμμετέχοντες!

Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ!

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο
Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook