Σε συζητήσεις για κοινωνική απογευματινή εκπομπή βρίσκονται οι νεόνυμφοι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δέχθηκαν πρόταση για μια νέα δική τους τηλεοπτική εκπομπή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» του Οpen.

Η πρόταση, φέρεται ότι αφορά τον ΑΝΤ1 και την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, καθώς όπως φαίνεται το κανάλι είναι στην αναζήτηση για εκπομπή που πριν το κεντρικό δελτίο, στη θέση της εκπομπής που έκανε η Ελίνα Παπίλα.

Υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες που εμποδίζουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δεχτεί. Αρχικά διανύει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του μετά την απώλεια της μητέρας του. Επιπλέον έχει γυρίσματα για τη Γη της ελιάς.

λεπτομέρειες για την πρόταση στο ζευγάρι έδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σουσού» με την Ελένη Τσολάκη:

«Έμαθα ότι έχει γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε ένα πολύ γνωστό ζευγάρι. Μιλάμε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση. Αλλά να μην είναι μόνοι τους, να είναι και ο κουμπάρος μαζί, ο Αναστάσιος Ντούγκας.

«Υπάρχουν διάφορα θέματα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Και επειδή μερικές φορές, όταν φεύγουν άνθρωποι από τη ζωή μας, το συνειδητοποιούμε περισσότερο αφού περάσει λίγος καιρός, μαθαίνω ότι είναι δύσκολα. Κάνει γυρίσματα στην Κύπρο για τη “Γη της ελιάς”, πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, και η Δήμητρα έχει κάποια δικά της θέματα -καταλαβαίνετε τι εννοώ» εξήγησε και ξεκαθάρισε ότι η πρόταση αφορά στη σεζόν που «τρέχει», προφανώς το δεύτερο μέρος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook