Οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται και ο Ιάσονας κατακλύζεται από τύψεις και νιώθει ένοχος.

Οι μέρες περνούν και το πτώμα της Μαργέτας δεν εντοπίζεται. Θεωρείται όμως από όλους νεκρή.

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη δραματική σειρά του OPEN «Έρωτας Φυγάς»

 

Περίληψη 42ου  επεισοδίου // 6Νοεμβρίου στις 20.00

Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει σκορπίσει τον πόνο σε όλη την οικογένεια, η οποία κάνει τα πάντα για να τη βρει. Συγχρόνως, η σχέση του Ιάσονα και του Μάρκου αλλάζει μορφή, ενώ η Αλεξάνδρα έχει για πρώτη φορά στο σπίτι της εκτός από τα δικά της παιδιά και το παιδί του Μάρκου. Όσο η Γεωργία παραμένει αναίσθητη στο νοσοκομείο, η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με τη δύσκολη απόφαση αν θα συνεχίσει τη σχέση της με τον Νικόλα ή όχι. Άραγε θα δώσει κάποιος μάρτυρας πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μαργέτας; Ποιο είναι το χαρμόσυνο νέο που θα ανατρέψει για πάντα την κατάσταση στο σπίτι του Στρατή;

Περίληψη 43ου  επεισοδίου// 7Νοεμβρίου στις 20:00

Οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται και ο Ιάσονας κατακλύζεται από τύψεις και νιώθει ένοχος. Ο Στέφανος προσπαθεί μανιωδώς να τη βρει ψάχνοντας στην όχθη, ενώ ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι μαζί με τη Μαργέτα χάνονται και οι λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε να είναι και πάλι με την Αλεξάνδρα. Παράλληλα ένας νεκρός μπράβος του Κοντογιάννη έρχεται στο προσκήνιο.

 

Περίληψη 44ου επεισοδίου// 8Νοεμβρίου στις 20:00

Οι μέρες περνούν και το πτώμα της Μαργέτας δεν εντοπίζεται. Θεωρείται όμως από όλους νεκρή. Ο Ιάσονας, λόγω της συντριβής του, αρχίζει να μεταμορφώνεται εσωτερικά προς το καλύτερο κι εξομαλύνει τη σχέση του ακόμα και με τον Στέφανο. Ο Νικόλας λέει στην Άννα πως χώρισε με τη Ρηνιώ… Παράλληλα η Νότα παραμένει έντονα διαταραγμένη. Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί για το θάνατο της Μαργέτας. Εντωμεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Νάντια, απ’ τον πρώην σύζυγό της. Τέλος, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν αντέχουν άλλο τη μεταξύ τους ψυχρότητα και παραδίνονται στο πάθος τους.

 

Περίληψη 45ου επεισοδίου// 9Νοεμβρίου στις 20:00

Η Αλεξάνδρα βιώνει ένα ακόμη συναισθηματικό αδιέξοδο. Από τη μία δεν μπορεί να καταπνίξει την αγάπη της για τον Μάρκο, από την άλλη νιώθει υποχρεωμένη να συμπαρασταθεί στον σύζυγό της. Το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω της η Μαργέτα βαραίνει τις δικές της πλάτες και η ίδια έχει ενδοιασμούς για το αν είναι πρέπον να πάρει τη θέση της στο κτήμα. Καταρρακωμένος, ο Ιάσονας υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας του. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Στέφανος που αναζητά με τη σειρά του απαντήσεις για την εξαφάνιση της Μαργέτας. Η Άννα, ενώ ετοιμάζεται να φύγει για το Παρίσι, δέχεται μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από τη Δήμητρα. Ο Κοντογιάννης αποφασισμένος να καλύψει τα ίχνη του, περνά στο δεύτερο μέρος του σχεδίου του και καταδεικνύει στη χωροφυλακή, τον υποτιθέμενο ένοχο για τη δολοφονία της Μαργέτας Δεμερτζή

 

Περίληψη 46ου επεισοδίου// 10Νοεμβρίου στις 20:00

Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, τώρα που η Μαργέτα θεωρείται νεκρή. Ο ίδιος, ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο της μητέρας του. Η Ουρανία συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τη δολοφονία της Μαργέτας, καθώς βρίσκουν πειστήρια ενοχής στο αμάξι της. Ο Ιάσονας αρχίζει να αμφιβάλει και σπέρματα αμφιβολίας γεννιούνται μέσα του για την ενοχή της  δεύτερης μητέρας του.  Άντρες της περιοχής συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι της Ουρανίας και τη γιουχάρουν, ενώ η Αλεξάνδρα έχει πάει να της μιλήσει με προτροπή του Ιάσονα. Την ίδια ώρα φτάνει επώνυμη καταγγελία στη χωροφυλακή και κατονομάζει άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον φόνο της Μαργέτας.

 

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

 

ΠΕΜH ΖΟΥΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ

ΛΙΛΗ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑ

ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΑ

ΔΕΝΙΑ ΜΙΜΕΡΙΝΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΖΙΑΝΝΗ

ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ

ΖΩΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ

ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗ

και η ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΛΕΜΕΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ

ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.           

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook