Εσείς; είστε έτοιμοι να μονομαχήσετε και να διεκδικήσετε έως 100.000 ευρώ;

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο και ένα εκπληκτικό φινάλε παρακολουθήσαμε σήμερα στον «Μονομάχο» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Ιωάννα Παρούση που μετακόμισε στην Αθήνα πριν από 1 χρόνο για χάρη του έρωτα, ήρθε στον ΜΟΝΟΜΑΧΟ αποφασισμένη να κερδίσει και τους 100 αντιπάλους της. Ακόμα και τον σύντροφο της  Κωνσταντίνο, που βρίσκεται ανάμεσα τους. Η Ιωάννα, αφού χρησιμοποίησε όλες τις βοήθειες, έδωσε σκληρή μάχη μέχρι να φτάσει κοντά στο στόχο της και μετά από ένα συγκλονιστικό τετ α τετ με τον Διονύση Βλάχο στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια της μονομαχίας κερδίζοντας 22.856 ευρώ ενώ έφυγε από τον ΜΟΝΟΜΑΧΟ με συνολικά κέρδη 26.496 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι!

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς της η Ιωάννα είπε συγκινημένη: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους. Έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους, έχω κάνει τρομερούς φίλους, επειδή είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα. Ένα μπράβο στα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες. Το καστ των παικτών είναι εξαιρετικό. Καλή τύχη σε όλους και η επιτυχία θα έρθει μετά»!

Εσείς; είστε έτοιμοι να μονομαχήσετε και να διεκδικήσετε έως 100.000 ευρώ;

 

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο

Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook