Η θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει «τελικό» στο «Πάρκεν» κόντρα στην πρωταθλήτρια Δανίας.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά την κρίσιμη μάχη της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Η θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει «τελικό» στο «Πάρκεν» κόντρα στην πρωταθλήτρια Δανίας. Ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Κοπεγχάγη λύγισε στις λεπτομέρειες, χάνοντας και πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο «Ολντ Τράφορντ». Τώρα υπόσχεται μια δύσκολη βραδιά στους Άγγλους που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αγωνία, ένταση, πάθος και συγκινήσεις που μόνο το UEFA Champions League μπορεί να προσφέρει!

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

 

Η ποδοσφαιρική βραδιά ξεκινά στις 21:30 με όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των δύο ομάδων. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολουθεί το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής και εκτενή στιγμιότυπα από τους αγώνες Μπάγερν – Γαλατάσαραϊ, Άρσεναλ – Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ – Ίντερ, Νάπολι – Ουνιόν και Ρεάλ – Μπράγκα.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΙΣ 22:00

 

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30

 

POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00

 

#UCLMegaTV

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook