"Να παρέμβει άμεσα η ΕΣΗΕΑ για αυτά τα αισχρά φαινόμενα", είπε λίγο μετά την άγρια φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Πέτρος Κουσουλός. Η δίκη διεκόπη για τις 15 Δεκεμβρίου. Απερρίφθη το αίτημα Δασκαλάκη για αναβολή.

Διακοπή και όχι αναβολή -όπως ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης – αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δίκη που αφορά στην υπόθεση θανάτου των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας με κατηγορούμενη την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ήδη δικάζεται εδώ και μήνες για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας..

Η δίκη για την υπόθεση αυτή, μετά την κλήρωση των ενόρκων, την ανάγνωση του κατηγορητηρίου σε βάρος της 35χρονης μητέρας και την εκφώνηση των μαρτύρων, διεκόπη για τις 15 Δεκεμβρίου.

Η 34χρονη μόλις άκουσε το κατηγορητήριο ξέσπασε σε δάκρυα.

Λίγο αργότερα και ενώ ο Πέτρος Κουσουλός μιλούσε για την εξέλιξη της δίκης σε ζωντανή σύνδεση στο “Πρωινό”, τον πλησίασαν συγγενείς της 35χρονης κατηγορουμένης ανάμεσά τους η μητέρα και η αδερφή της και του επιτέθηκαν λεκτικά λέγοντας πως “είσαι παλιάνθρωπος, ντροπή. Θα σου κάνουμε κι άλλες μηνύσεις, μόνο να βγάζεις φωτογραφίες από νεκρά παιδιά σε νεκροτομεία ξέρεις”.Και συνέχισαν : Κάνεις ό,τι χειρότερο για να βάλεις έναν άνθρωπο στη φυλακή. Γιατί το κάνεις, για συμφέρον;» του ανέφεραν, με τον δημοσιογράφο να διατηρεί την ψυχραιμία του και να τους ρωτά τι παράπονο έχουν από εκείνον.

«Το παράπονό μας είναι να μην ασχοληθείς ξανά με την οικογένειά μάς. Έχει πει μπροστά σου ο Καλλιακμάνης πως είσαι εκεί από συμφέρον. Το ξέρεις το συμφέρον σου. Ποια αλήθεια θέλεις να λάμψει; Εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα θέλαμε να τιμωρηθεί (η κατηγορούμενη) αν είχαν γίνει όλα αυτά. Έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή, είσαι παλιάνθρωπος» για να προσθέσει ο κ. Κουσουλός «με τη στάση σας, δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αληθεια» και τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν: «Τη θέλουμε περισσότερο από σένα. Εσύ την ξέρεις την αλήθεια; Κάνεις κακώς τη δουλειά σου και έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή. Θα έρθουν κι άλλες μηνύσεις. Έχεις παιδάκια, εύχομαι να είναι υγιέστατα και να μην νιώσεις ποτέ τέτοιο πράγμα…», κατέληξαν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου .


Απαντώντας για το περιστατικό αυτό ο εκδότης της εφημερίδας “Μπαμ”, Πέτρος Κουσουλός είπε πως “θα ζητήσω από τον τηλεοπτικό σας σταθμό για να ενημερώσω και ΕΣΗΕΑ και τα αρμόδια υπουργεία για ό, τι συμβαίνει. Δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου επεδή κάποιοι μπροστά σε δημοσιογράφους προχωρούν σε τέτοιες επιθέσεις. Να παρέμβει άμεσα η ΕΣΗΕΑ για αυτά τα αιχρά φαινόμενα. Για ό, τι συμβεί σε κάποιον συνεργάτη ή δικό μου άνθρωπο υπεύθυνοι θα είναι αυτοί που είδατε σε ζωντανή μετάδοση”.

Ο Αλέξης Κούγιας απαντώντας είπε σε δημοσιογράφους πως “του επιτέθηκαν οι συγγενείς της 35χρονης, δεν τους δικαιολογώ αλλά αυτοί οι άνθρωποι επί μήνες μου έλεγαν να κινηθώ εναντίον του, ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησαν από κοντά.Έμαθα ότι αμέσως μετά μπήκε προς την αίθουσα, γύρισε προς την κατηγορουμένη και της έκανε μία χειρονομία. Του έκαναν μήνυση και ο Κουσουλός κρατείται”.

Έπειτα με νέα του παρέμβαση ο Πέτρος Κουσουλός είπε στο “Πρωινό” πως “είναι θλιβερά αυτά που συμβαίνουν. Γίνεται προσαγωγή μου στο αστυνομικό τμήμα”.


Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook