«Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα, μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης το απόγευμα της Παρασκευής 10/11 μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Στούντιο 4». Με αφορμή την ίδρυση του νέου του παιδικού ραδιοφωνικού σταθμού Paidaki 97.5, ο Αντώνης Κανάκης ρωτήθηκε για το βιβλίο που είχε γράψει αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε, για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Όλο αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα τις είχα αντέξει», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα και πρόσθεσε αναφορικά με τον πατέρα του: «Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα, μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν και κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ. Ο θάνατος και η ζωή, ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιληφθείς είναι να τα βιώσεις».

Με δυσκολεύει λίγο αυτό το θέμα. Μέχρι τώρα έλεγα: “και τι θα έδινα για μία ημέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μία σφιχτή αγκαλιά. Τώρα δεν λέω αυτό. Τώρα λέω: δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ», παραδέχτηκε ο Αντώνης Κανάκης.

Ολοκληρώνοντας τη σύνδεση, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε: «Αυτό το θέμα με τον μπαμπά μου είναι συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν, μια φωνή μου λέει μέσα μου: “αχ ρε μπαμπά, που είσαι για να τα δεις και να τα χαρείς;” Τουλάχιστον τα χαίρεται η γιαγιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook