Με σύνθημα «Στην ιστορική αυτή διαδρομή είμαστε μαζί» η ΕΡΤ έδωσε δύναμη και εμψύχωσε τους συμμετέχοντες με πολλές υποστηρικτικές ενέργειες.

Το παρών στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Αθήνας, τον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο, έδωσε η ΕΡΤ καλύπτοντας τηλεοπτικά μέσω της ΕΡΤ3 και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8 την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Με σύνθημα «Στην ιστορική αυτή διαδρομή είμαστε μαζί» η ΕΡΤ έδωσε δύναμη και εμψύχωσε τους συμμετέχοντες με πολλές υποστηρικτικές ενέργειες.

Έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μια μεγάλη αψίδα καλωσόρισε τους δρομείς που κατάφεραν να φτάσουν στο 32ο χιλιόμετρο της διαδρομής, ενώ στην άσφαλτο ήταν αποτυπωμένο το μήνυμα «Μας εμπνέεις, σε χειροκροτούμε». Στο ίδιο σημείο, το rhythm section της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ έπαιζε live μουσική.

Οι δρομείς φτάνοντας στο συγκεκριμένο σημείο «έκοβαν» λίγο τον ρυθμό τους απολαμβάνοντας για μερικά δευτερόλεπτα τη μουσική της Ορχήστρας, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι. Με τον ίδιο τρόπο ανταποκρίνονταν και στα αλλά σημεία, όπου βρίσκονταν οι παραγωγοί της ΕΡΤ και έπαιζαν μουσική.

Οι δράσεις της ΕΡΤ, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Vintage van με παραγωγούς του Δεύτερου και Τρίτου Προγράμματος, καθώς και του Κosmos βρισκόταν σε σημεία της διαδρομής, προκειμένου να δώσουν  δύναμη και ρυθμό στους δρομείς:

* Λίγο μετά την εκκίνηση, στο πρώτο σημείο τροφοδοσίας – υδροδοσίας στον Τύμβο του Μαραθώνα, με το ραδιόφωνο του KOSMOS 93.6 και την παραγωγό Γιώτα Κοτσέτα, να δίνoυν το πρώτο μουσικό push στους συμμετέχοντες.

* Στο Ραδιομέγαρο με τους παραγωγούς του Τρίτου Προγράμματος 90.9 & 95.6, Νίκο Κανελλόπουλο και Αλίνα Γιαλίνη, με κλασικές μουσικές επιλογές για όλες τις ηλικίες.

* Στο ύψος της Κατεχάκη, με τις παραγωγούς από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 Άντρη Βασιλειάδου και Μαρία Κοζάκου να στηρίζουν τους δρομείς με αγαπημένες μουσικές εναλλαγές, λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν το τέλος της διαδρομής στο Καλλιμάρμαρο.

Δείτε στιγμιότυπα από τις δράσεις της ΕΡΤ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook