ΛΟΤΤΟ: Περισσότεροι από 100 τυχεροί έχουν κερδίσει ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο στη δεύτερη κατηγορία

Σήμερα στις 22:00 η νέα κλήρωση για κέρδη έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για μια δεκαετία
Εισόδημα για τον επόμενο χρόνο έχουν εξασφαλίσει περισσότεροι από 100 τυχεροί στο νέο ΛΟΤΤΟ. Συγκεκριμένα, στις πρώτες 11 κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού, 107 νικητές στη δεύτερη κατηγορία λαμβάνουν ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο.
Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες ένας Κύπριος υπερτυχερός στη Λεμεσό κέρδισε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών.
«Μέσα σε περίπου ένα μήνα το νέο ΛΟΤΤΟ έχει μοιράσει περισσότερα από 100.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο, στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών», τονίζει ο κ. ο Θοδωρής Τάτσης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Θοδωρής Τάτσης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους 13
Στα ύψη το ενδιαφέρον των παικτών
«Ο κόσμος έχει δείξει την προτίμηση του στο νέο ΛΟΤΤΟ από την πρώτη ημέρα ανανέωσής του. Το νέο παιχνίδι βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις επιλογές των παικτών. Eιδικά στις ημέρες που διεξάγονται οι κληρώσεις, δηλαδή κάθε Τετάρτη και Σάββατο, σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πελατών μας. Αυτό που εκτόξευσε τη συμμετοχή του κοινού ωστόσο, είναι ο πρώτος μεγάλος νικητής στην Κύπρο. Όσοι δοκίμαζαν σταθερά την τύχη τους στο παιχνίδι αύξησαν τις στήλες στα δελτία τους. Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν πληροφορηθεί μέχρι τότε για τις αλλαγές στο παιχνίδι, άρχισαν να ρωτούν και έπαιξαν για πρώτη φορά ΛΟΤΤΟ», υπογραμμίζει.

Θοδωρής Τάτσης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους 13
Σχετικά με τις επιλογές του δελτίου ο κ. Τάτσης εξηγεί: «Η τυχαία επιλογή αριθμών, οι συνεχόμενες κληρώσεις και το πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, παραμένουν στη διάθεση των παικτών. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».
Ολες οι Ειδήσεις
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook