Μία μοναδική διαδρομή σε έναν περιζήτητο τουριστικό προορισμό, που κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, το Happy Traveller και οι ταξιδιώτες μας ξεκίνησαν ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στην Καππαδοκία, με τις εντυπωσιακές τοποθεσίες, τις ιδιαίτερες δραστηριότητες, το νόστιμο φαγητό και τους φιλόξενους κατοίκους.

default

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να δουν το δεύτερο μέρος της εκπομπής σ’ αυτό τον μοναδικό προορισμό. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα πηγαίνουν στο γραφικό Γκόρεμε (Goreme) και στο ιστορικό ανοιχτό μουσείο με τις χριστιανικές εκκλησίες μέσα στις εντυπωσιακές σπηλιές ενώ κάνουν ιππασία και πεζοπορία σε αυτό το πανέμορφο φυσικό τοπίο με τους εμβληματικούς βραχώδεις σχηματισμούς. Τέλος, επισκέπτονται τη Σινασό (Mustafa pasa), το Προκόπι (Urgup), τη Νεάπολη. (Nevsehir) και τη Μαλακοπή (Derinkuyu), όπου πηγαίνουν στην ιστορική υπόγεια πόλη.

Μία μοναδική διαδρομή σε έναν περιζήτητο τουριστικό προορισμό, που κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook