Συμμετέχουμε όλοι στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και κάνουμε ξεχωριστά τα Χριστούγεννα των παιδιών του Οργανισμού«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Συμμετέχουμε όλοι στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και κάνουμε ξεχωριστά τα Χριστούγεννα των παιδιών του Οργανισμού«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη έχει γίνει χριστουγεννιάτικη παράδοση από τον ΟΠΑΠ,μέσωτης πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, η οποία υλοποιείται εφέτος για δέκατη συνεχή χρονιά. Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Ευχοστολίδια στηρίζουν χιλιάδες παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο ΟΠΑΠ μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκπλήρωση των ευχών τους.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα εμπορικά κέντρα της LamdaDevelopment: TheMallAthens και GoldenHall στην Αθήνα, και στο MediterraneanCosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδαςwww.opapcsr.grή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Από σήμερα κιόλας, μπορούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Η online πραγματοποίηση ευχών γίνεται μέσω του e-shopτων συνεργαζόμενων καταστημάτων Μουστάκας, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές δώρων.

Επιπλέον, για κάθε ευχή που πραγματοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού, ώστε να θυμόμαστε για πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

51.951παιδικές ευχές και 49 έργα υποστήριξης

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδιαάρχισε το 2014, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΟΠΑΠ για την Εταιρική Υπευθυνότητα.Στη διάρκεια των τελευταίων εννέαετών, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 51.951 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 49 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της εφετινής δράσης, ο ΟΠΑΠ θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου 5 x 5 στονΠολυχώρο του Οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κορωπί.

Στα έργα που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας,με συμβολικό τρόπο, μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Κατεβάζοντας την εφαρμογή και παίρνοντας μέρος στις δοκιμασίες της, συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα για την υποστήριξη του Οργανισμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook