Τροχός της Τύχης Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο της σεζόν!
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Ξένια,η οποία κέρδισε έναJeepRenagadee-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!
Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα!
Το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια,Ξένια,η οποία κέρδισε έναJeepRenagadee–Hybrid, από την εταιρία AVIS, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!
Η 31χρονη δασκάλα Ξένια, μητέρα μιας κορούλας 6 μηνών, παρακολουθεί φανατικά τον «Τροχό της Τύχης» από την άνεση του καναπέ της και πάντα έλυνε με ευκολία όλους τους γρίφους. Το ίδιο ακριβώς κατάφερε με εκπληκτική ευκολία να κάνει και στο πλατό της εκπομπής, καθώς με μεθοδικότητα αλλά και ευστοχία έλυσε τους περισσότερους γρίφους και έφτασε στον τελικό με το ποσό των 3.100 ευρώ!
Στον τελικό, η Ξένια γύρισε τον τροχό και έφερε τον αριθμό 2. Η κατηγορία για τον γρίφο του τελικού ήταν «αντίθετα» και η Ξένια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε αλλά, τελικά, έλυσε τον γρίφο «Κατάθεση – Ανάληψη»,πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα!
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτρια !
Η Ξένια θα επιστρέψει στην οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη με το νέοJeepRenagadee–Hybrid!
Καλοτάξιδο Ξένια!
Ο «Τροχός της Τύχης» «ζαλίζει» με τα κέρδη, τα δώρα, το κέφι, τις εκπλήξεις!
Μας έχει γίνει πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!
Πάμε δυνατά για μία υπέροχα παιχνιδιάρικη σεζόν και μην ξεχνάτε: στον «Τροχό της Τύχης» όποιος γυρίζει κερδίζει!
Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής «Τροχός της Τύχης»:
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0: «Γκέλα» με πειραματική ενδεκάδα ενόψει Μπέτις
- Φάκελος 17Ν» με τον Αλέξη Παπαχελά: Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00
- Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2: Μπλόκο στο Περιστέρι για την Ένωση, είχε διπλό δοκάρι στις καθυστερήσεις
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0: Επιβλητικός «Δικέφαλος» στην Τούμπα, στη σκιά της μνήμης του 20χρονου Κλεομένη
- Νίκος Κουρής: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας και τον γάμο του (βίντεο)
- Η Αλεξάνδρα Νίκα φωτογραφίζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Η αγάπη μου»
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά για το κοινό βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου από την Ταϋλάνδη (βίντεο)
- Τζένη Μπαλατσινού: Δεν είμαι η γυναίκα του Υπουργού , ούτε η γυναίκα κανενός (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook