Δύο απολαυστικά επεισόδια με μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ», αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN

Παρουσιάζουν την πλατεία Ισπανίας, μία από τις ομορφότερες του κόσμου, θαυμάζουν το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης που ήταν αρχικά καπνεργοστάσιο και πίνουν τον καφέ τους στο ξενοδοχείο «κόσμημα» Alfonso XIII.
O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» έχουν ετοιμάσει και αυτή την εβδομάδα τα καλύτερα και μας ταξιδεύουν σε δύο μοναδικούς προορισμούς! Το Σάββατο στις 20:00 οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Ανδαλουσία, στην πανέμορφη Σεβίλλη και την Κυριακή στις 17:45 επισκέπτονται το χριστουγεννιάτικο Στρασβούργο!
O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 ταξιδεύουν στην Ανδαλουσία, την αυτόνομη περιφέρεια της Ισπανίας, ένα κράμα λαών και πολιτισμών.
Στη Σεβίλλη κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και ανακαλύπτουν τις πολλές της πλατείες όπως η Καμπίλντο, η Σαν Φρανσίσκο, η Νουέβα και η Σαλβαδόρ. Καθεμία με τη δική της μοναδική ιστορία.
Παρουσιάζουν την πλατεία Ισπανίας, μία από τις ομορφότερες του κόσμου, θαυμάζουν το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης που ήταν αρχικά καπνεργοστάσιο και πίνουν τον καφέ τους στο ξενοδοχείο «κόσμημα» Alfonso XIII.
O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ», στη συνέχεια μας ξεναγούν στη Μαεστράνζα, την πιο γνωστή αρένα ταυρομαχιών, απολαμβάνουν τη βόλτα τους στον ποταμό Γουαδαλκιβίρ και θαυμάζουν τον Τόρε ντελ Όρο.

Λίγο αργότερα, εξερευνούν τους Βασιλικούς Κήπους της Σεβίλλης, περπατούν στα γραφικά εβραϊκά στενάκια και επισκέπτονται το Βενεράμπλες Σακερδότες, ένα γηροκομείο μόνο για παπάδες. Επίσης απολαμβάνουν το ποτό τους σε ατμοσφαιρικά μπαρ και δοκιμάζουν τάπας στο πρώτο μαγαζί που τα σέρβιρε.
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στo Στρασβούργο, την «καρδιά» της Αλσατίας. Επισκέπτονται τις φημισμένες χριστουγεννιάτικες αγορές, παρατηρούν τους περίτεχνους στολισμούς στα μεσαιωνικά και αναγεννησιακά κτήρια της πόλης και δοκιμάζουν τοπικές συνταγές σε καλαίσθητα cafés και εστιατόρια.
Επίσης εξερευνούν τη «Μικρή Γαλλία», την περιοχή του Στρασβούργου που είναι σαν να έχει βγει από καρτ ποστάλ με τα παραδοσιακά ξύλινα σπίτια, τα κανάλια και τους λιθόστρωτους δρόμους.
Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν ακόμα τα περίφημα χωριά της Αλσατίας ή αλλιώς τον «δρόμο του κρασιού». Το Ριμποβιλέ είναι ένα γραφικό χωριό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους επισκέπτες του με την ακατέργαστη ομορφιά του.
«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Σάββατο στις 20:00 και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN!
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook