Σήμερα μπαίνουμε στην κουζίνα με τους: Νικόλα Ράπτη, Βασίλη Λιάτσο, Μαλού και Νίκο Απέργη

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι φορούν τα γιορτινά τους και υποδέχονται στη στολισμένη κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», 40 αγαπημένα πρόσωπα που έρχονται να διασκεδάσουν και να μαγειρέψουν για καλό σκοπό.

10 εορταστικά επεισόδια με κέφι, διάθεση, εκλεκτούς καλεσμένους αλλά κυρίως, με τη φροντίδα της Μαμάς, από σήμερα έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 17.30, στον ΣΚΑΪ.

Σήμερα το απόγευμα στις 17.30, o Μάρκος καλωσορίζει τον Νικόλα Ράπτη και τον συμπαίκτη του, Βασίλη Λιάτσο οι οποίοι μαγειρεύουν με αντιπάλους τη Μαλού και τον Νίκο Απέργη.

Ο Νικόλας, ως γνήσιος λάτρης των burger απαιτεί από τον Βασίλη να φτιάξει «burger του δρόμου με τηγανητές πατάτες». Παράλληλα με τη μαγειρική, ο Βασίλης και ο Νικόλας εκμυστηρεύονται λεπτομέρειες της ζωής τους που ίσως να μην ξέρετε! Το burger δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον Βασίλη, ο οποίος παλεύει να βγάλει ένα πιάτο αντάξιο των απαιτήσεων του συμπαίκτη του. Ο Νικόλας, από την άλλη, για να μπορέσει να τον χαλαρώσει, ρίχνει στη μάχη και τον κύριο «Καλαμάρη».

Η Μαλού και ο Νίκος Απέργης μπαίνουν αποφασισμένοι στην κουζίνα για να μαγειρέψουν «κοτόπουλο με κάρι, γάλα καρύδας και ρύζι». Μπορεί οι δυο τους να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον τελικό στόχο, να στήσουν δηλαδή ένα τέλειο πιάτο, όμως θα μας φτιάξουν τη διάθεση τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Κάποιο πιάτο από τα δυο θα εντυπωσιάσει τον Έκτορα αλλά και… τον Νικόλα ο οποίος… μπαίνει κρυφά στο πλατό και «κλέβει» το πιάτο. Ποιο θα είναι αυτό άραγε;

Το έπαθλο των 1.000 ευρώ του επεισοδίου θα διατεθεί, μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook