Το βίντεο που ανέβασε η Έλλη Στάη για την κατάσταση που επικρατεί στο Ζάππειο που έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ!

Η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει αρκετά συχνά για τρέξιμο στο Ζάππειο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει προσέξει πως τα αυτοκίνητα ολοένα και αυξάνονται χωρίς να υπάρχει κάποιο έλεγχος!

Για το θέμα του Ζαππείου είχε μιλήσει και στο παρελθόν αλλά σήμερα επανήλθε λέγοντας ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί…

«Εγώ δεν έχω πάθει τίποτα, το Ζάππειο κοντεύει να πάθει κάτι. Το Ζάππειο είναι ο χώρος που όλοι ξέρουμε. Χώρος για να πηγαίνουν οι άνθρωποι να περπατάνε, να περνάνε ωραία, να ανασαίνουν… Δεν είναι χώρος για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Δεν δίνει κανείς σημασία.

Το είχα πει στην προηγούμενη διοίκηση όπου μου είχαν απαντήσει πάρα πολύ κυνικά, όταν ρώταγα “γιατί το κάνατε πάρκινγκ” και τώρα δεν βλέπω κανένας να συγκινείται γιατί ανέβασα ένα βίντεο, συγκινήθηκαν αυτοί οι οποίο ξέρουν τι συμβαίνει στο Ζάππειο, αλλά σήμερα ξαναπήγα στο Ζάππειο και ήταν πάλι το ίδιο πάρκινγκ. Έλεος δηλαδή, φτάνει! Μην βγουν και μας πουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή βάζουν κάποια events και εκδηλώσεις γιατί σήμερα μέτρησα 150 αυτοκίνητα. 150 αυτοκίνητα έπρεπε να μπουν μέσα για να στήσουν την εκδήλωση; Ε θα μας τρελάνουν», είπε η Έλλη Στάη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook