Μαγειρεύει το πιο τρυφερό χοιρινό στη γάστρα με δαμάσκηνα, και μία εντυπωσιακή γιορτινή σαλάτα με ψητά παντζάρια και ρόδι

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» ξεκινάνε τη χριστουγεννιάτικη προετοιμασία και ετοιμάζουν λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα πρωτότυπο αλμυρό τσιζκέικ με λιαστές ντομάτες και δίνει όλες τις συμβουλές για το τέλειο ψήσιμο της χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας μαζί με τη συνταγή για ένα πεντανόστιμο γιορτινό πιλάφι με ξερά φρούτα & ρόδι. Ακόμα, προτείνει ένα γρήγορο πιάτο για το γιορτινό τραπέζι: φιλέτο κοτόπουλου με μπίρα, μέλι και μουστάρδα. Όσο για το γλυκό, ετοιμάζει μία βελούδινη σοκολατένια κρέμα με κάστανα και καραμελωμένο τσουρέκι.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αφράτα ρολάκια σουφλέ με 4 τυριά. Μαγειρεύει το πιο τρυφερό χοιρινό στη γάστρα με δαμάσκηνα, και μία εντυπωσιακή γιορτινή σαλάτα με ψητά παντζάρια και ρόδι. Φτιάχνει την απόλυτη κολοκυθόσουπα βελουτέ και μας δίνει μία ιδέα για ένα γρήγορο πιάτο με ψητό φιλέτο γαλοπούλας με γλάσο μελιού για το τραπέζι της γιορτής.

Και αυτή την εβδομάδα, ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μαζί μας μοναδικές συνταγές και τεχνικές και μας δίνει συμβουλές για να μας κάνει Chef στην κουζίνα μας!

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 16.30 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook