Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και να γίνεται έξαλλος μαζί της.

Η αγωνία κορυφώνεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Το πάθος του Χρήστου και της Αριάδνης είναι ανεξέλεγκτο, και ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν ολοένα και μεγαλώνει.

Η μεγαλομανία «τυφλώνει» την Αμαλία, η οποία προβαίνει σε μία ακόμη απερίσκεπτη κίνηση που την φέρνει αντιμέτωπη με την οργή του Ισίδωρου.

Οι συνεχείς διαφωνίες οδηγούν τον Φίλιππο και τη Βασιλική στον χωρισμό.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 17 έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00:

Επεισόδιο 70 (Κυριακή 17 Δεκεμβρίου)

Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή τού Ισίδωρου και τον ενημερώνει πως μάλλον δεν έχει ξεμπερδέψει με αυτή την ιστορία. Η Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την Αριάδνη, γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο. Η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου, αλλά η Αθηνά δεν καθησυχάζεται. Ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη, αλλά δεν του το ομολογεί. Ο Βαγιάκος καρφώνει τη σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη μαθαίνουν ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε και τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Θεοδώρα ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως σκοπεύει να κρατήσει το παιδί.

Επεισόδιο 71 (Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου)

Με κομμένη την ανάσα η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος ενημερώνονται από τον γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους. Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο (Κωστάκης Κωνσταντίνου), τον φούρναρη. Η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που την συγκινεί αφάνταστα. Ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθούν και για μία ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους. Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και να γίνεται έξαλλος μαζί της.


Επεισόδιο 72 (Τρίτη 19 Δεκεμβρίου)

Ο Ισίδωρος επιπλήττει την Αμαλία για την πρωτοβουλία της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί. Η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά. Ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Επεισόδιο 73 (Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου)

Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητα, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει πίσω αυτό το γεγονός. Στο μεταξύ, ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφές στον Δημοσθένη για το παιδί που κυοφορεί η Ξένια. Ο Δημοσθένης δείχνει μετανιωμένος, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Η Αριάδνη με τον Χρήστο συναντιούνται σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μία κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ο αστυνόμος Κουράκος και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στη Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης κι ο καβγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στη σχέση τους.

Επεισόδιο 74 (Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου)

Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους. Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός. Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη. Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με τη Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

 

Με τον Νίκο Γαλανό 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

 

 

#GiTisElias 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook