Οι διαγωνιζόμενες σήμερα ετοιμάστηκαν να υποδεχτούν το νέο έτος με εμφανίσεις που παρέπεμπαν σε προηγούμενες δεκαετίες.

Με ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το 12οgala του MyStyleRocksμε την αποχώρηση της Ελεάνας Δαρίβα αφού πρώτα βρέθηκε στη θέση της υποψήφιας μαζί με την Απολλεών.

Η Μιμή ήταν εκείνη που κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη διαγωνιστική εβδομάδα να πάρει τη νίκη, αποδεικνύοντας πως είναι μια πολύ δυνατή διαγωνιζόμενη!

Οι διαγωνιζόμενες σήμερα ετοιμάστηκαν να υποδεχτούν το νέο έτος με εμφανίσεις που παρέπεμπαν σε προηγούμενες δεκαετίες. Μια αποστολή που όπως αποδείχθηκε, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Η Διονυσία ετοιμάστηκε για ρεβεγιόν στο Ντουμπάι με έμπνευση 90’s, δέχτηκε όμως κριτική για το ατελές styling με ένα και μόνο φόρεμα. Η Χριστιάννα κινήθηκε σε Y2K επιλογές χωρίς όμως να εκτιμηθεί η προσπάθειά της. Η Αμάντα κέρδισε τις εντυπώσεις με το 00’slook που έφερε, για ρεβεγιόν στο Λονδίνο. Η Ελεάνα έκλεισε για την αλλαγή της χρονιάς τη σουίτα ενός γηπέδου, όμως τη χαρά της εμφάνισής της, διαδέχθηκε η έντονη αντιπαράθεση με τη Διονυσία.

Η Μορτασία συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία από τις διαγωνιζόμενες, ωστόσο δυσκολεύτηκε με την κριτική επιτροπή. Η Μιμή αυτοπροσκλήθηκε σε ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Κουδουνάρη και έφερε μία μηλόπιτα για την περίσταση. Η Απολλεών δεν κατάφερε να πάρει την προσδοκώμενη υψηλή βαθμολογία ενώ νευρικό γέλιο έπιασε τη Γεωργία όταν στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Η Έφη είχε πολλά λάθη στην εμφάνισή της, όμως η ασυλία της πρώτης εβδομάδας απομάκρυνε τον κίνδυνο της αποχώρησης.

Οι εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν με την τελική βαθμολογία να αναδεικνύει νικήτρια, για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Μιμή. Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Χριστιάννα, η Απολλεών και η Ελεάνα με τις fashionistas να επιλέγουν να παραμείνει στο διαγωνισμό, η Χριστιάννα.

Η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένη καθώς και οι δύο διαγωνιζόμενες είχαν τις προϋποθέσεις να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Ο Στέλιος Κουδουνάρης στήριξε με την ψήφο του την Ελεάνα ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Δημήτρης Σκουλός, την Απολλεών.

Την ώρα που όλοι συγκινημένοι αποχαιρετούσαν την Ελεάνα, η Έφη ζήτησε να αποχωρήσει εκείνη στη θέση της, λέγοντας πως αξίζει περισσότερο στην Ελεάνα να παραμείνει στο διαγωνισμό. Ωστόσο, επειδή αυτό είναι κάτι που είχε συμβεί ήδη μία φορά σε αυτό τον κύκλο, σύμφωνα με τον κανονισμό δεν μπορεί να επαναληφθεί.

 

MYSTYLΕ ROCKS!

Καθημερινά στις 14.50, στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook