Οι γονείς των σπουδαστών μπαίνουν στην ΑκαδημίατουFameStory για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά τους και φέρνουν... τα πάνω – κάτω, αφού κανείς δεν το περίμενε και όλοι ξαφνιάστηκαν.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 19 Δεκεμβρίου), οΝικόλας Ραπτάκης και η Στεφανία Ρίζου μπαίνουν στην ΑκαδημίατουFameStory για να κάνουν πρόβα με τους σπουδαστές τα τραγούδια τους. Η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Τίτος Λαχανάς, η Άννα Πολτζόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου ενθουσιάζονται όταν τους ανακοινώνουν ότι στο Live του Μεγάλου Τελικού της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, θα κάνουν και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο! Όλοι ανυπομονούν για αυτή τη μοναδική βραδιά και όλοι κάνουν όνειρα και ευχές!

Η Μαρία Σολωμού κάνει το τελευταίο μάθημα Θεατρικής Έκφρασης, με τους σπουδαστές να τραγουδούν τα κομμάτια τους και  να τους γίνονται οι απαραίτητες παρατηρήσεις.

Η Αριστέα είναι θυμωμένη με τον Τίτο, εξαιτίας της απότομης συμπεριφοράς του. Αφορμή για την παρεξήγηση ανάμεσά τουςήταν η προσπάθεια της Αριστέας να τον βοηθήσει σχετικά με τον τρόπο που θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» στο Live.

Το επόμενο πρωί, ο Fipsterμπαίνει στην Ακαδημία και  δίνει στους σπουδαστές σαν άσκηση να τραβήξουν ένα video, το οποίο θα είναι το πρώτο τους post, όταν βγουν από το παιχνίδι.

Οι γονείς των σπουδαστών μπαίνουν στην ΑκαδημίατουFameStory για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά τους και φέρνουν… τα πάνω – κάτω, αφού κανείς δεν το περίμενε και όλοι ξαφνιάστηκαν. Η μητέρα της Αριστέας αποφασίζει να βάλει μια τάξη στο σπίτι και μαζί με την Αριστέα καθαρίζει τα πάντα, ενώ  της κάνει παρατηρήσεις, όπως μόνο μια μαμά ξέρει και μπορεί, επειδή καίει τα φαγητά και δεν είναι τακτική!

Δείτε εδώ το trailerFameStory της Τρίτης 19.12.23:

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Starκαι στην Ακαδημία του Fame Storyκαι τα FameStory Live  είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

FameStoryAcademy

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη,αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ

 

FameStoryLive– ΤΕΛΙΚΟΣ

με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίουστις 21:00

 

Συντελεστές Fame Story Academy

Παραγωγός: Barking Well Media

Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης

HeadOfProject: Έλενα Κατραβά

Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός

ProjectManager: Μάνος Βουράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Καργόπουλος

Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα ΜπουτσέτουΝαυσικά Λαλιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Διευθύντρια Ακαδημίας: Ηρώ

Υπεύθυνος Τμήματος Φωνητικής: Άλεξ Παναγή

VocalCoaches: Νικόλας ΡαπτάκηςΣτεφανία Ρίζου

Καθηγητής χορού-Χορογράφος: Χάρης Κούσιος

Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης: Μαρία Σολωμού

Image Maker: ΑλεξάνδραΚατσαΐτη

Social Media Trainer: ΦίλιπποςΙωάννου

Special Guest:Νίνο

#FameStoryGR #StarChannelTV

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook