Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» έχουν ετοιμάσει τα πιο γιορτινά πιάτα λίγο πριν τα Χριστούγεννα αυτό το Σαββατοκύριακο στις 15:30 στο OPEN!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας ολοκληρώνει τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι και μας προτείνει τις πιο ξεχωριστές ιδέες!

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» έχουν ετοιμάσει τα πιο γιορτινά πιάτα λίγο πριν τα Χριστούγεννα αυτό το Σαββατοκύριακο στις 15:30 στο OPEN!

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 15:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ετοιμάζει αγαπημένα ζυμαρικά: Ραβιόλι τυριών με καπνιστό σολομό. Μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για το τέλειο χυλωμένο χοιρινό κότσι στον φούρνο και το σερβίρει με πατάτες σοτέ με καπνιστό μπέικον. Ακόμα, φτιάχνει αλμυρό κέικ παρμεζάνας με προσούτο και γιορτινό finger food: Ρολάκια σφολιάτας με λουκάνικα και δύο σάλτσες. Όσο για το γλυκό; Ετοιμαστείτε για τα πιο εύκολα και πεντανόστιμα σαραγλί με σοκολάτα και πορτοκάλι.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 15:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας προτείνει γιορτινές μπουκιές σφολιάτας με σαλάμι και μοτσαρέλα, μαγειρεύει κόκορα κοκκινιστό σε σάλτσα με λιαστές ντομάτες & καρύδια και ψήνει ένα ιδιαίτερο λεμονάτο κατσικάκι με χειμωνιάτικα λαχανικά. Ακόμα, φτιάχνει chow mein νουντλς με κοτόπουλο, που θεωρείται τυχερό πιάτο της πρωτοχρονιάς στην Ασία.

Ο chef μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για την πιο αφράτη βασιλόπιτα αλλά και την πιο εύκολη πεντανόστιμη μακαρονάδα για όσους ξενυχτήσουν!

Και αυτή την εβδομάδα, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δίνει τις πιο πετυχημένες συνταγές για να εντυπωσιάσουμε και στο γιορτινό τραπέζι!

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 15.30 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook