Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κλασικά και αγαπημένα ζυμαρικά φούρνου

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» επανέρχονται και οι πιο ξεχωριστές συνταγές είναι κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κλασικά και αγαπημένα ζυμαρικά φούρνου: Mac and cheese με ψητή μορταδέλα, μας ετοιμάζει αφράτα μπιφτεκάκια με λάχανο και τα σερβίρει με μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού με λεμόνι και κύμινο. Ακόμα, δείχνει τον τρόπο για να ψήσουμε στην εντέλεια μανιτάρια με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας και προτείνει πρωτότυπα χορτοφαγικά γιουβαρλάκια με ποικιλία λαχανικών. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει ένα πρωτότυπο γλυκό που τα έχει όλα: Red velvet τσιζκέικ μπράουνις.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα από τα πιο διάσημα μπέργκερ του κόσμου: SmashBurger στην πιο νόστιμη εκδοχή του με μπρι και μπέικον. Στη συνέχεια, ψήνει πρωτότυπα λαζάνια με ποικιλία λαχανικών και λευκά τυριά και μαγειρεύει κοκκινιστό χοιρινό πρασοσέλινο με πουρέ φασολιών, ενώ μας προτείνει και ένα πανεύκολο γλυκό: Σπρινγκ ρολ με μπανάνες και χουρμάδες μαζί με ένα σοκολατένιο ντιπ.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 16.30 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook