Η Δήμητρα μπαίνει σε μυστική αποστολή και μεταμφιέζεται αλλά ο Κουράκος ανησυχεί και τσακώνονται.

Τρυφερές στιγμές αλλά και οργισμένες αντιδράσεις, αγωνία και αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή.

Η Δήμητρα μπαίνει σε μυστική αποστολή και μεταμφιέζεται.

Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι υπό όρους.

Ο Τζον και η Αθηνά προχωρούν τη σχέση τους.

 

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου:


Επεισόδιο 81 (Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 21:00)

Ο Φίλιππος βρίζει την Αρετή και η Βασιλική τού ζητάει τον λόγο, ενώ και η Χάιδω τον επιπλήττει για την αγενή του στάση. Ο Μιλτιάδης κάνει παρέα με τη Βασιλική και ο Φίλιππος ανησυχεί μήπως τη χάσει. Ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη κι αυτή φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα. Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό κι αποφασίσουν να του κάνουν πλάκα. Η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον, γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς. Την ίδια ώρα, ο Τζον και η Αθηνά έρχονται πιο κοντά…

Επεισόδιο 82 (Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 21:00)

Ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό, και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματά τους είναι έντονα. Η Αριάδνη κάνει  μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά. Ο Τάσος, ο φούρναρης, μιλάει με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είναι μαζί με την Αρετή. Η Ανωτέρα καλεί τη Δήμητρα κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος. Ο Στάθης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του ελπίζοντας πως η αντίδρασή της θα είναι καλή. Μετά από πολλή σκέψη, ο Αποστόλης μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κι αυτός γίνεται έξαλλος. Ο Τζον κάνει μια συζήτηση με την Αθηνά.

Επεισόδιο 83 (Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 21:00)

Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Λυκούργο ότι είδε τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα. Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται. Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη. Η Αθηνά κάνει το τραπέζι στον Τζον και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω. Ο Φίλιππος συναντά  τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως τι τρέχει με τη Βασιλική. Η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα. Ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη. Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους. Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή.

Επεισόδιο 84 (Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 21:00)

Ο Κουράκος αντιδρά έντονα με την απόφαση της Δήμητρας να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη τη μυστική επικίνδυνη αποστολή που της ανέθεσαν οι ανώτεροί της. Οι δυο τους διαφωνούν και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει. Η Αρετή, με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνει στη Βασιλική και την Ασπασία την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τάσος και την απόφασή της να τον παντρευτεί για να σκάσει ο Στάθης. Η Βασιλική έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει. Ο Αποστόλης και η Αναστασία τα ξαναβρίσκουν και συμφωνούν να παντρευτούν σε δύο χρόνια. Όσο περνούν οι μέρες, ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για τον χωρισμό του με τη Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημοσθένης πιέζει για μία ακόμη φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα. Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται. Ο Τζον και η Αθηνά προχωρούν τη σχέση τους. Η Δήμητρα, μεταμφιεσμένη, ξεκινάει τη μυστική της αποστολή. Ο Πότης ξεφουρνίζει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας.

Επεισόδιο 85 (Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 21:40)

Η Αρετή γίνεται πυρ και μανία με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας κι απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Στάθης, προκειμένου να ηρεμήσει την Ιουλία, αναγκάζει τον Πότη να πάει στην Αρετή και να ανακαλέσει όσα της είπε. Η παρακολούθηση στο σπίτι του Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ναρκωτικά. Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο Ισίδωρος διατηρεί ακόμα τις επιφυλάξεις του απέναντί της. Το ειδύλλιο του Τζον και της Αθηνάς εξελίσσεται, αλλά η Φιλιώ βάζει συνεχώς εμπόδια. Η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, αλλά η Αριάδνη δεν βρίσκει ακόμα το θάρρος να της εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

 

Με τον Νίκο Γαλανό 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook