Τον Μάρτιο η 20ημερη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό Τον Μάρτιο η 20ημερη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό NewsroomNewsroom 25/01 2024 09:57 Ο Ευάγγελος Αποστολάκης έχει αποκαλύψει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα κληθεί να υπηρετήσει τη θητεία του τον Μάρτιο, ενώ πέραν των 20 ημερών θα εξαγοράσει το υπόλοιπο. Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιαστεί και θα καταταχθεί στο Στρατό Ξηράς. «Συνήθως οι εξ’ αναβολής μπαίνουν στον Στρατό Ξηράς και στην Αυλώνα. Είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει 20 ημέρες και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει», ανέφερε προ ολίγων ημερών ο Ευάγγελος Αποστολάκης. «Η στράτευση προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μηνός, το δεύτερο δεκαπενθήμερο». Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δικαίωμα - επειδή έχει ξεπεράσει τα 35 - να διαλέξει και να ζητήσει μία ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία. «Ο πρόεδρος έχει αναβολή στράτευσης μέχρι το τέλος του 2023. Από τη στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα λήγει η αναβολή του και πρέπει να στρατευτεί», είχε αναφέρει ο στενός συνεργάτης του.

Μια νέα συλλεκτική σειρά βιβλίων μαγειρικής της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου έρχεται να προστεθεί στην συλλογή σας και να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας. Συνταγές με βαθιά νοστιμιά, άλλες παραδοσιακές και άλλες σύγχρονες, όλες μελετημένες, δοκιμασμένες και ικανές να σας χαρίσουν πεντανόστιμα μαγειρέματα.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς είναι αφιερωμένο στις Ελληνικές Πίτες, οι οποίες καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ελληνικής γαστρονομίας και της παράδοσης του τόπου μας. Κοτόπιτα με λαχανικά, πράσο και κασέρι, ζουμερή Ντοματόπιτα, Παριανή καλοκαιρινή πίτα με βλίτα, Βλάχικα Κασιάτα, Αλμυρή Γιαουρτόπιτα και άλλες 25 ακόμη συνταγές, θα σας παρακινήσουν να μπείτε στην κουζίνα και να τις δημιουργήσετε με μεράκι και πάθος.

Σε κάθε βιβλίο της συλλογής «Πεντανόστιμα» θα υπάρχουν ακόμη συμβουλές και μυστικά για να έχουν τα μαγειρέματά σας πάντα επιτυχία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook