Για ποιους χτυπάνε καμπάνες σε μεγάλο κανάλι; Οργή, στενοχώρια και αλλαγές ενόψει

«Ως εδώ δεν πάει άλλο» ήταν η φράση του ισχυρού άνδρα του καναλιού προς τα στελέχη της διοίκησης για τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.
Ο ιδιοκτήτης έδωσε μεγάλα χρονικά περιθώρια για βελτίωση των αποτελεσμάτων στις ειδήσεις και τις εκπομπές αλλά η κατάσταση είναι αδιόρθωτη.
Η υπομονή του έχει εξαντληθεί και επειδή βλέπει μπροστά, τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι «η χώρα μπαίνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε μια μακρά προεκλογική περίοδο και δεν μπορεί το κανάλι να μην έχει ουσιαστική παρέμβαση και να μην παρακολουθεί ο κόσμος τα δελτία και τις εκπομπές μας».
Οι επιτελείς στις ειδήσεις και δεν είναι και λίγοι, προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν αλλά το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει.
Στα ανώτατα κλιμάκια έχουν αποφασιστεί σημαντικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ο Μάϊος που πλησιάζει θα είναι καθοριστικός για τη νέα εικόνα που θέλει να χτίσει ο ιδιοκτήτης του σταθμού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μετά την απρέπεια του Σούνακ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα ο Κάμερον ζήτησε και συνάντησε τον Γεραπετρίτη
- Πατέρας Μπόρις Τζόνσον: «Ήρθε ο καιρός τα Γλυπτά του Παρθενώνα να επιστρέψουν στην Ελλάδα»(video)
- UEFA Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι ζωντανά στο MEGA
- Το ΣΚΡΑΤΣ στον ρυθμό των Χριστουγέννων – Νέοι εορταστικοί λαχνοί «Δώρο ΣΚΡΑΤΣ» και «Έχεις Δώρο 100.000 ευρώ»
- Αγία Σοφία: Πέφτουν κομμάτια μπετόν από τον τρούλο – Κίνδυνος να καταρρεύσει ο θόλος (βίντεο)
- «Η ελληνική τραγωδία του Ρίσι Σούνακ»: Το άρθρο του Politico για την ακύρωση της συνάντησης με Μητσοτάκη
- Yπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα οι Times: «Πρέπει να εκτεθούν στο φυσικό τους μέρος»
- Αντιδράσεις μετά την ανάρτησή της Ακρίτα για τη βουλευτική αποζημίωση – “Με €5.000 τον μήνα κάνω και εγώ τον επαναστάτη”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook