Τζακ ποτ 2,4 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι – Την Τρίτης στις 22:00 η κλήρωση του παιχνιδιού

Η κλήρωση για τα 2,4 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.
Έξι συνεχόμενα τζακ ποτ μετρά το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ, που κληρώνει αύριο τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση, μοιράζει το ποσό των 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.
Η κλήρωση για τα 2,4 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.
Τους 47 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες
Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε ακόμη 3 τυχερούς 5άρηδες, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 47 τυχερούς 5άρηδες, με έναν από αυτούς να έχει στο δελτίο του πέντε επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία και να κερδίζει 500.000 ευρώ.
Ένας από τους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Χρήστου, που βρίσκεται στην οδό Αθηνών 118 στην Καλαμάτα. «Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημά μας, γεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαρά. Το τυχερό δελτίο κόστισε 6 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με τυχαίες επιλογές αριθμών. Μακάρι να φέρουμε τύχη σε περισσότερους πελάτες του καταστήματος μας και, γιατί όχι, να αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας», αναφέρει ο κ. Χρήστου.

Παναγιώτης Χρήστου, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα
«Θέμα συζήτησης στην περιοχή»
Από την πλευρά της, η κα Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Σταύρου Μπαρέτη 2, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζει: «Ο τυχερός 5άρης που βρέθηκε στο κατάστημα μας έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών μεταξύ των θαμώνων, αλλά και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, μας δίνει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση που κάποιος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ».

Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος σε τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης
18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ολες οι Ειδήσεις
- Στις 23 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών – Αύριο η δίκη για τα βίντεο
- Ποινική δίωξη με τέσσερις κατηγορίες για γνωστό πλαστικό χειρουργό που ξυλοκόπησε γυναίκα στη μέση του δρόμου
- Φοινικούντα: Συνελήφθη στην Καλλιθέα ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας
- Ο Ρογκαβόπουλος και ο Τολιόπουλος βάζουν τρίποντα στο ΟΠΑΠ Game Time
- Φοινικούντα: Συνελήφθη 22χρονος ως συνεργός στο διπλό φονικό – Αποκάλυψε τον φυσικό αυτουργό
- Το νέο σποτ της ΕΛ.ΑΣ για οδήγηση χωρίς κινητό – Πρωταγωνιστεί η Κωνσταντία Δημογλίδου
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Mαράια η …χυλόπιτα, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στην Ελλάδα – Βίντεο
- Στη ΓΑΔΑ προσήλθε με δικηγόρο συγγενής του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στη Φοινικούντα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook