ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στην Ηλιούπολη, ο οποίος κέρδισε 500.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ».
Τυχερός παίκτης στην Ηλιούπολη κέρδισε 500.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ»
Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 3.032.268ευρώ.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στην Ηλιούπολη, ο οποίος κέρδισε 500.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ». Ένας παίκτης στο Αίγιο κέρδισε 50.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΓΡΗΓΟΡΑ 100ΑΡΙΚΑ», ενώ δύο τυχεροί στην Πάτρα και τη Νέα Σμύρνη κέρδισαν από 10.000 ευρώ στα παιχνίδια «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «7 ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ», αντίστοιχα. Τέσσερις ακόμα τυχεροί παίκτες σε Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Ηλεία και Ιωάννινα κέρδισαν έπαθλα των 2.000 ευρώ στα ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Συνολικά, 46παίκτες από διάφορες περιοχές όλης της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.
Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρί Σαντάλ: Η σπάνια παιδική φωτογραφία του Παύλου Ντε Γκρες στην αγκαλιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
- Παναγιώτης Κουτσουμπής: Τα πρώτα γενέθλια αγκαλιά με την κόρη του και την Κατερίνα Καινούργιου – Φωτογραφίες
- Alimos Classic Car Sunday 2026: Νοσταλγία, supercars και ιστορικά αυτοκίνητα στον Άλιμο
- Τραγωδία στο Βέλγιο: Τέσσερις νεκροί , δύο έφηβοι και δύο ενήλικες από τη σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο – Με 120 χλμ κινούνταν το τρένο – Στα 15 μέτρα εκτινάχτηκε το minibus
- Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο πάρτι του Instant Win με κέρδη 100.000 ευρώ για έναν σούπερ νικητή – Ο Φώτης Α. από την Κοζάνη ήταν ο υπερτυχερός του φαντασμαγορικού event από την Allwyn
- 15α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης – Γιορτή πολιτισμού με την έμπρακτη στήριξη της ΕΡΤ
- Ξεκινάει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη η Ειρήνη Ντίσιου – Το νέο της τραγούδι
- Το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο για τη φετινή χρονιά – Εκτάκτως Τρίτη 2 Ιουνίου στις 21:00
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook