Eurovision 2024: Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.
Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
- Θοδωρής Μαραντίνης: “Με στενοχωρεί που η κοινή γνώμη περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά μου” (βίντεο)
- Ο διάσημος βιολιστής και διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, Αντρέ Ριέ έπαιξε τα ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων – Βίντεο
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
- «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Απόψε τα μεσάνυχτα με θέμα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις, κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς – «Όχι σε διάλογο με την κυβέρνηση» (βίντεο)
- Η Ελλάδα παρέλαβε την πρώτη Belharra – Δένδιας: Δημιουργούμε το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της ιστορίας του ελληνισμού (βίντεο)
- Ευγενία Σαμαρά, Λάμπρος Φισφής και Βασίλης Μαυρογεωργίου στέλνουν μήνυμα γιορτινής προσφοράς – Πραγματοποιούν παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια και μας καλούν να κάνουμε το ίδιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook