ΤΖΟΚΕΡ: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Αλεξανδρούπολης το «χρυσό» δελτίο που κερδίζει 6.552.827 ευρώ
Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε και όλοι στην περιοχή μιλούν για το ευτυχές γεγονός»,αναφέρει η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.
Έναν μεγάλο υπερτυχερό, που κέρδισε 6.552.827,56 ευρώ, ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Ο μεγάλος νικητής είχε καταθέσει το «χρυσό» δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη.
«Από χθες το βράδυ, όταν και έγινε γνωστό πως ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκε στο κατάστημά μας, έχουμε ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη. Είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη σε κάποιον συμπολίτη μας. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε και όλοι στην περιοχή μιλούν για το ευτυχές γεγονός», αναφέρει η κα Τριανταφυλλιά Αραμπατζή, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 399.

Τριανταφυλλιά Αραμπατζή, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη
Ποδαρικό στις επιτυχίες
Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Αραμπατζή, στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε.

Τριανταφυλλιά Αραμπατζή, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη
Το να γίνεσαι εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα, είναι κάτι που θέλει λίγο χρόνο επεξεργασίας. Εύχομαι στον μεγάλο νικητή να έχει την υγεία του πάνω από όλα και να χαρεί αυτό το τεράστιο έπαθλο όπως το έχει ονειρευτεί», τονίζει η κα Αραμπατζή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θέουτα: 22 ηγέτες της ΕΕ, ανάμεσά τους και ο Μητσοτάκης, με επιστολή τους ασκούν κριτική στη μεταναστευτική πολιτική της Ισπανίας
- Τάσος Χαλκιάς: Κάηκε το εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό – «Όλα στάχτη σε μια νύχτα» γράφει ο γιος του
- Καρυστιανού κατά Αυγερινού με βαριά υπονοούμενα: «Καλύτερα να αποχωρούν όσοι μας κρατάνε πίσω, το πώς έφυγε δείχνει τον χαρακτήρα του» – Βίντεο
- Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας , το ένα κάηκε ολοσχερώς(βίντεο)
- Στις ακτές της Βόρειας Αφρικής έφτασε ο καπνός από τις δασικές πυρκαγιές σε Βοιωτία και Αττική – Στα 130 χλμ/ώρα οι ριπές ανέμου στην Παξιμάδα Καρύστου
- Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό – Αναφορές για πάνω από 100 καμένα σπίτια – Απεγκλωβίστηκαν πολίτες από τη θάλασσα με πλοιάρια (βίντεο)
- «Έχουν επηρεαστεί 40.000 – 50.000 στρέμματα», λέει ο πυρομετεωρολόγος Θ.Γιάνναρος για τη φωτιά που ξεκίνησε από τη Βοιωτία
- Φωτιά σε Βοιωτία και Δυτική Αττική: Πύρινη κόλαση στο Πόρτο Γερμενό, απειλούνται σπίτια, στήνουν αναχώματα – Εκκενώθηκαν Αγ. Νικόλαος, Προσήλι και Πόρτο Γερμενό (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook