Άνθρωπος της αγοράς, διαθέτει μακρά εμπειρία στην interactive επικοινωνία και την online διαφήμιση.

Νέος Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης του ΟμίλουAlterEgoMedia αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας.

Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας σπούδασε Management Sciences στο Πανεπιστήμιο του Warwick και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδέςτου (MSc) στην Ανάλυση, τον Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής του London Schoolof Economics (LSE).

Άνθρωπος της αγοράς, διαθέτει μακρά εμπειρία στην interactiveεπικοινωνία και την onlineδιαφήμιση. Το 2000 ίδρυσε τη δική του εταιρεία digitalmarketing, την yellownetroad, προάγγελο της πολυβραβευμένης OgilvyOne, της οποίας διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος.

Υπήρξε ο πρώτος που ανέλαβε θέση CountryManager του τεχνολογικού κολοσσού της Google στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στον Όμιλο της BoldOgilvyαπό τη θέση του Γενικού Διευθυντή, αυτή τη φορά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας ανέλαβε Πρόεδρος της IPGMediabrands, υπεύθυνος για 5 χώρες (Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε OperatingPartner στην BigPiVentures. Πρόκειται για ελληνικό venturecapitalfundπου διαχειρίζεται κεφάλαια 95 εκ. ευρώ και έχει μέχρι σήμερα επενδύσει σε 24 εταιρείες τεχνολογίας (όπως οιTileDB, Orfium και Intelligencia).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook