Η απήχηση του MasterChef 2024 είναι εντυπωσιακή στο δυναμικό κοινό18-54 τόσο σε άνδρες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19%, όσο και σε γυναίκες ,σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 20%.

Το MasterChef 2024, το τηλεοπτικό φαινόμενο που αποτελείσταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση, παρασύρει, ενθουσιάζει και κερδίζει με το ρυθμό, τις εκπλήξεις, τις ανατροπές του το τηλεοπτικό κοινό κάθε βράδυ, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Τον Φεβρουάριο το MasterChef 2024 κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης. Ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54,19,6%και έστω για 1΄το παρακολούθησαν 1.744.000 τηλεθεατές, στο σύνολο  κοινού.

Η απήχηση του MasterChef 2024 είναι εντυπωσιακή στο δυναμικό κοινό 18-54 τόσο σε άνδρες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19%, όσο και σε γυναίκες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 20%.

Η συνέχεια στο MasterChef 2024 προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική και απολαυστική, με τους τρεις chef κριτές της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μας αιφνιδιάζουν με νέες απρόβλεπτες δοκιμασίες, σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι τεχνικών και γεύσεων!

 

#MasterChefGR #StarChannelTV 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook