Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη.

Ευχάριστα τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη., καθώς τον «ξύπνησαν» μετά από 17 μέρες που ήταν σε τεχνητό κώμα.

Ο γνωστός αθλητικογράφος ξύπνησε από την καταστολή, έπειτα από 17 ημέρες σε τεχνητό κώμα, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην οικία του στο Κολωνάκι. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του.

Ωστόσο, ο 83χρονος γνωστός αθλητικογράφος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία και φυσικά παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 83χρονος φαίνεται πως έχει επαφή και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Από την άλλη, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε δύσκολη κατάσταση χωρίς σημάδια βελτίωσης, ενώ φέρει και εγκαύματα στο 40% του σώματος της.

Πως εκδηλώθηκε η φωτιά 
Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook