Το Σάββατο 16 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει τον σωστό τρόπο για μία φριτάτα με σπαγγέτι, αλλαντικά, πιπεριές, και άλλα ωραία υλικά

Κοντοσούβλι θαλασσινών, πρασοτυρόπιτα σουφλέ, άζυμη λαγάνα και σοκολατένια τούρτα με χαλβά πορτοκάλι
προτείνει ο Βαγγέλης για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει τον σωστό τρόπο για μία φριτάτα με σπαγγέτι, αλλαντικά, πιπεριές, και άλλα ωραία υλικά. Στη συνέχεια, μαγειρεύει ένα απίθανο πιάτο της ελληνικής κουζίνας: Ένα αρωματικό λεμονάτο μοσχαράκι με λαχανικά. Ακόμα ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο Club Sandwich με ψητό κοτόπουλο και τυριά και φτιάχει κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας, πέστο και μοτσαρέλα που το σερβίρει με φρέσκα τορτελίνι. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα πρωτότυπο κέικ ντόνατ με ένα υπέροχο σοκολατένιο γλάσο.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο Βαγγέλης έχει τις καλύτερες προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Ξεκινάει με σουπιές με ρύζι και χόρτα, ένα πιάτο ιδανικό για τη νηστεία και συνεχίζει με κοντοσούβλι θαλασσινών, που μοσχοβολάει θάλασσα και αρωματικά. Φτιάχνει μία πεντανόστιμη άζυμη λαγάνα αλλά και μία εντυπωσιακά αφράτη πρασοτυρόπιτα σουφλέ. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει μία ξεχωριστή νηστίσιμη σοκολατένια τούρτα με χαλβά πορτοκάλι και κουβερτούρα και ψήνει απίθανα cookies με χαλβά και σταφίδες.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook