«Δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, το ΕΣΡ το επιτρέπει», σχολίασε η δημοσιογράφος - Της έδεσαν έναν φαλλό γύρω από τη μέση

Στον Τύρναβο βρέθηκε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη και πήρε μια… γεύση από το έθιμο «Μπουρανί» , το λεγόμενο έθιμο του φαλλού που αναβιώνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Σύμβολο σε αυτό το έθιμο είναι ο φαλλός και οι βωμολοχίες που ακούγονται είναι μυθικές. Αυτή την ημέρα, όλα επιτρέπονται και δεν παρεξηγούνται στον Τύρναβο.

«Δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, το ΕΣΡ το επιτρέπει», είπε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ στην εκπομπή «Συνδέσεις» και τότε ένας κάτοικος της περιοχής, της έδεσε γύρω από την μέση έναν φαλλό λέγοντάς της: «Μην στεναχωριέσαι όμως την π… δεν θα την φας!».

Τον λόγο πήρε ένας κάτοικος από τον σύλλογο «Μπουρανί-Γαϊτανάκι» του Τυρνάβου, ο οποίος είπε: «Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους, χαρά στα σκέλια μας, καλά γ.. να έχουμε φέτος!».

Η κουβέντα γύρω από το έθιμο συνεχίστηκε με απίθανες ατάκες όπως, «Εμείς εδώ στον Τύρναβο γ… και γ… και τη ζωή χαιρόμαστε» και «Σήμερα ξεκινάει η Σαρακοστή από κ… και μ…».

Όσο για τον λόγο που δεν άφηναν τις γυναίκες του να πάνε στο «Μπουρανί» τα παλαιότερα χρόνια, απάντησαν: «Απαγορευόταν γιατί τους έπιαναν τον κ…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook