Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη ο Έντι Ράμα μετά από ερώτηση που του υπέβαλε μία δημοσιογράφος , ενώ έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αλβανία ο Έντι Ράμα, ο οποίος μπροστά στις κάμερες έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο σηκώνοντας το χέρι του προς το πρόσωπο της ενώ η γυναίκα λίγο έλειψε να πέσει

Ο Έντι Ράμα εκνευρίστηκε από την ερώτηση της δημοσιογράφου Αμπρόζια Μέτα, η οποία τον ρώτησε σχετικά με ένα επενδυτικό σχέδιο στο νησί Σαζάν.

«Η άρνηση και η αποφυγή του πρωθυπουργού για μια συγκεκριμένη απάντηση συνοδεύτηκε από εκφοβιστική γλώσσα και παραβίαση της δεοντολογίας, μέχρι και παραβίαση της σωματικής ακεραιότητας του δημοσιογράφου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αλβανών Δημοσιογράφων. Μέσα ενημέρωσης στη γειτονική χώρα μιλούν για για νέο ρεκόρ απειλών και εκβιασμών από τον πρωθυπουργό ενάντια σε κάθε ελεύθερη φωνή.

Η ενέργεια του Αλβανού πρωθυπουργού στηλιτεύθηκε και από διεθνείς οργανώσεις με την Women In Journalism να αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με την χειρονομία του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει περιφρόνηση προς τον κριτικό Τύπο. Στεκόμαστε στο πλευρό της Μέτα και απαιτούμε από τον Ράμα να ζητήσει συγγνώμη και να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους με σεβασμό» αναφέρει η οργάνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις