Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα συναντηθεί επί σκηνής και θα συμπράξει με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Θανάση Πολυκανδριώτη, τον Βαγγέλη Κορακάκη και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, μια ερμηνεύτρια που η φωνή της εδώ και πολλά χρόνια συγκλονίζει και συγκινεί!

Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα συναντηθεί επί σκηνής και θα συμπράξει με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Θανάση Πολυκανδριώτη, τον Βαγγέλη Κορακάκη και τον Δημήτρη Σταρόβα. Ακόμα, στο πλευρό της θα βρεθούν από τη νέα γενιά των λαϊκών τραγουδιστών, η Λένα Ζευγαρά, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Λευτέρης Κιντάτος.

Την μεγάλη παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μαζιώτης, Ασημένια Βουλιώτη, Στέλλα Κοσμοπούλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ελένη Μπουκουβάλα καθώς και η τραγουδίστρια και μουσικός Τζένη Γεωργιάδη. Επίσης, οι: Βάσω Μητρομάρα, Νικόλας Βαφειάδης, Βερίνα Ευαγγέλου, Νίκος Βαμβακούλας και η Άννα Παυλίδου.

«Σάββατο με φίλους!»

Σάββατο 23αρτίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook