ΟΡΕΝ : H τηλεθέαση κατά τη μαραθώνια μετάδοση για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα
Η μαραθώνια μετάδοση σημείωσε ποσοστό 7%, ενώ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης η τηλεθέαση έφτασε το 10%.
Το ΟΡΕΝ ήταν το μόνο κανάλι που μετέδωσε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στο συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας. Σε συνεχή ροή έως και 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με έκτακτη εκπομπή που παρουσίασε η Εύα Αντωνοπούλου, έδινε συνεχή ροή πληροφοριών, για την τρομοκρατική επίθεση που στοίχησε τη ζωή σε περισσότερους από 60 ανθρώπους, ενώ ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 100.
Οι ανταποκριτές του ΟΡΕΝ, Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα, Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, Μαρία Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη, Γεωργία Γαραντζιώτη από τη Νέα Υόρκη, αλλά και οι δημοσιογράφοι Αδαμαντία Λιόλιου από την αίθουσα σύνταξης του καναλιού, Άννα -Μαρία Κοφίτσα και Έφη Κουτσοκώστα, μετέφεραν λεπτό προς λεπτό όλες τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ για την ανάληψη της ευθύνης του μακελειού, τις συλλήψεις υπόπτων από τις ρωσικές αρχές, καθώς και βίντεο-ντοκουμέντα με συγκλονιστικές εικόνες από τις πρώτες στιγμές της επίθεσης.
Η μαραθώνια μετάδοση σημείωσε ποσοστό 7%, ενώ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης η τηλεθέαση έφτασε το 10%.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook