Όπως ισχυρίζεται για 5 ολόκληρα χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον εργοδότη της οικογένειάς της, στη δούλεψη του οποίου βρίσκονταν όλοι ως εργάτες γης.

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικάθέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

Απόψε, Τετάρτη 27 Μαρτίου,στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»:

Η καταγγελία για βιασμό 11χρονης από τον μεγαλογαιοκτήμονα

Στο πλατό της εκπομπής η συγκλονιστική ιστορία μίας 21χρονης κοπέλας που καταγγέλλει πως από τα 11 της, έπεσε θύμα βιασμού από 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα της Θεσσαλίας.

Έρχεται κοντά μας και κάνει συνταρακτικές αποκαλύψεις για όσα, καταγγέλλει πως βίωσε στα χέρια του. Όπως ισχυρίζεται για 5 ολόκληρα χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον εργοδότη της οικογένειάς της, στη δούλεψη του οποίου βρίσκονταν όλοι ως εργάτες γης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο ισχυρός άνδρας της περιοχής φέρεται να την απομόνωνε από την υπόλοιπη οικογένεια και να ασελγούσε πάνω της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κοριτσιού την κρατούσε σε συναισθηματική «αιχμαλωσία» με ακριβά δώρα, αλλά και απειλές!

Στο πλατό οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας

Λίγα 24ωρα, αφότου απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, δύο από τους κατηγορούμενους του κυκλώματος μαστροπείας, που εξαρθρώθηκε, έρχονται στο πλατό της εκπομπής και μιλούν για όλα.

Ο 36χρονος με νανισμό, που κατηγορήθηκε για εμπορία, καθώς φέρεται να μετέφερε ανήλικα κορίτσια σε πάρτι προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με άνδρες, έρχεται στο πλατό της εκπομπής και μοιράζεται τη δική του αλήθεια.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται και οι γονείς του, που από το πρώτο λεπτό της δικαστικής περιπέτειάς του, του συμπαραστέκονται.

Στο στούντιο της εκπομπής και ο tattooartistΣταύρος Παππάς, το όνομα του οποίου ενεπλάκη και στα δύο κυκλώματα μαστροπείας. Τι απαντά ο ίδιος στις κατηγορίες που τον ήθελαν να συνευρίσκεται ερωτικά με τα κορίτσια πληρώνοντας τα με… τατουάζ!

Η φίλη της 25χρονης «εγκεφάλου» του κυκλώματος 

Η εκπομπή με αφορμή τις δύο υποθέσεις μαστροπείας, που ξεσκεπάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, ανοίγει τον ογκωδέστατο φάκελο της πορνείας ανηλίκων.

Πως οι παιδικές ψυχές γίνονται θυσία στο βωμό του χρήματος και τα νεαρά κορίτσιααντικείμενα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από κυκλώματα μαστροπών.

Πως κλείνονται τα παράνομα ραντεβού;

Ποιοι εποπτεύουν τα ανήλικα σε κάθε τους βήμα;

Το δέλεαρ: υψηλές αμοιβές, ταξίδια, δώρα, χλιδάτα καταλύματα, πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβή ζωή.

Στην κάμερα της εκπομπής η φίλη της 25χρονης Μαρίας, που προφυλακίστηκε για το κύκλωμα της μαστροπείας. Κάνει αποκαλύψεις για την νεαρή, που κατηγορείται πως είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος της μαστροπείας.

Τα άγουρα κορμιά… βορά και στο σκοτεινό διαδίκτυο. Οι «ηλεκτρονικές» συνευρέσεις και οι εκβιασμοί.

Σε πρώτο πρόσωπο, ο Βασίλης Τζιγκούρας

Το θετικό μήνυμα αυτή την Τετάρτη μας στέλνει ο Βασίλης Τζιγκούρας, ο οποίος μας συστήνεται σε πρώτο πρόσωπο. Η αγάπη του για τα ζώα τον έκανε να αφήσει τη σταθερή δουλειά του ως υδραυλικός και να γίνει κατασκευαστής αναπηρικών αμαξιδίων για τα ζωάκια, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Ο δημιουργικός Βασίλης στέλνει αναπηρικά αμαξίδια σε εμπόλεμες περιοχές, βοηθώντας αφιλοκερδώς τα αδέσποτα, ενώ έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε κάθε λογής ζωάκι, κατασκευάζοντας αμαξίδια ακόμη και για χελώνες! Σήμερα χαρίζει στα ζωάκια βόλτες και χρόνια ζωής, κερδίζοντας την ευγνωμοσύνη των ίδιων και των κηδεμόνων τους.

 

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 23.15 στο Star.

 

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ, Τετάρτη 27/3:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook