Έντεκα μήνες μετά την επικράτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές, η Τουρκία πηγαίνει ξανά στις κάλπες για τις πιο σημαντικές αυτοδιοικητικές εκλογές των τελευταίων ετών.

Οι δημοτικές εκλογές της Τουρκίας στο ΕΡΤNEWS, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Το ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ θα καλύψει, με συνεχή ενημέρωση, όλες τις εξελίξεις στη γειτονική μας χώρα.

Έντεκα μήνες μετά την επικράτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές, η Τουρκία πηγαίνει ξανά στις κάλπες για τις πιο σημαντικές αυτοδιοικητικές εκλογές των τελευταίων ετών. Τι σηματοδοτούν για το μέλλον της Τουρκίας τα αποτελέσματα των μεγάλων πόλεων; Ποιος θα επικρατήσει στη μεγάλη μάχη της Κωνσταντινούπολης; Πόσο θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα τα σχέδια του Ερντογάν;

Από το πρωί της Κυριακής, το ΕΡΤNEWS μάς μεταφέρει όλα τα νέα από την Τουρκία.
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Γιάννης Μανδαλίδης και Πιέρρος Τζανετάκος, μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις.
Απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα των δύο μονάχων, Εκρέμ Ιμάμογλου και Μουράτ Κουρούμ, για τον δήμο Κωνσταντινούπολης.

Στις 19:00, ο Νίκος Μελέτης και η Άννα Παπασωτηρίου, με ειδικούς αναλυτές, τους απεσταλμένους της ΕΡΤ και πολιτικούς, παρακολουθούν και σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις.

Στις 22:00, τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Απόστολος Μαγγηριάδης που παρουσιάζουν την επόμενη ημέρα στη γειτονική μας χώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook