Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πρόκειται να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να βρεθεί στις Βρυξέλλες, υπερασπιζόμενος τις εθνικές θέσεις της χώρας μας

Ο Γιώργος Αυτιάς αναμένεται να είναι ένα από τα πλέον δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον φετινό Ιούνιο. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πρόκειται να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να βρεθεί στις Βρυξέλλες, υπερασπιζόμενος τις εθνικές θέσεις της χώρας μας.

Λόγω της σχετικής νομοθεσίας, η παρουσία του στην τηλεόραση κατά την προεκλογική περίοδο θα πρέπει να είναι περιορισμένη. Το γεγονός αυτό τον απομακρύνει αναγκαστικά από την παρουσίαση της πρωινής του εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου.

Στο φινάλε του σημερινού (7/4) «Καλημέρα», ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχθηκε τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, δίνοντάς τους τη σκυτάλη στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ και εκείνοι θέλησαν να τον «αποχαιρετήσουν» με μία selfie. Ακριβώς πριν από τη στιχομυθία τους προηγήθηκε φωτογραφικό υλικό από το παρελθόν του δημοσιογράφου.

«Λοιπόν, πάμε παιδιά! Πάμε δυνατά! Καλή συνέχεια!», είπε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να του απαντά: «Σαν αποχαιρετισμός μου ακούγεται αυτό».

«Έλα, έλα τώρα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Λοιπόν, μάγκες, καλή εκπομπή. Έτσι έχουν τα πράγματα, αφιερωμένο», είπε στην αποφώνηση του ο Γιώργος Αυτιάς, αφιερώνοντας στους τηλεθεατές το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» του Γιάννη Πάριου.

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook